Filtru
× Filtru
Filtru
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Buzunar
 • Bretele
 • Insert pentru biciclete
 • Lungimea piciorului
 • Tip insert biciclete
Clar Filtru

Pantaloni scurți de ciclism fără bretele

Pantalonii scurti de ciclism fără bretele sunt o alegere excelentă pentru traseele lungi, pe toată durata zilei. Sunt ușor de pus și scos, astfel încât să putem folosi comod toaleta sau să ne schimbăm hainele în timpul călătoriei. Toate modelele de pantaloni scurți sunt realizate din materiale rezistente, respirabile, care se usucă rapid și se potrivesc bine siluetei ciclistului. Au și un finisaj fără sudură, așa că nu trebuie să ne facem griji cu privire la abraziuni sau vânătăi. Inserțiile din silicon din partea inferioară a picioarelor asigură că pantalonii scurți de ciclism fără bretele rămân în poziția corectă pe tot parcursul antrenamentului - nu se rostogolesc și nu se freacă în timpul mișcărilor intense.

Avantajele pantalonilor scurti de ciclism fără bretele

Pantalonii scurți de ciclism fără bretele se potrivesc perfect cu tricourile de ciclism din oferta noastră, creând cu aceștia un set, datorită căruia poți merge confortabil, chiar și în timpul fiecărei sesiuni de antrenament. Cea mai bună soluție sunt pantalonii scurți de ciclism cu o inserție de gel profilată corespunzător care absoarbe șocurile și previne în plus dezvoltarea mirosurilor neplăcute atunci când transpiram intens în timpul antrenamentului. În plus, merită să alegeți pantaloni scurți tăiați din multe elemente, deoarece se potrivesc cel mai bine corpului și nu limitează în niciun fel mișcarea.

Unele modele de pantaloni scurți de ciclism fără bretele au și inserții din material mai respirabil în zonele care transpira cel mai mult. Vă invităm să cumpărați pantaloni scurți de ciclism fără bretele din colecția noastră. Toate informatiile despre variantele sau marimile disponibile pot fi gasite pe subpaginile produselor.

Pantaloni scurți de ciclism de damă fără bretele - îmbrăcăminte care nu trebuie refuzată de niciun ciclist!

Îți plac excursiile cu bicicleta în afara orașului? Sau poate participi la curse? În acest caz, ar trebui să vă asigurați că vă simțiți întotdeauna confortabil la volanul unui vehicul cu două roți. Va oferim pantaloni scurti de ciclism de dama fara bretele , pe care ii veti aprecia rapid pentru potrivirea lor perfecta la specificul corpului feminin. Această piesă vestimentară confortabilă pentru bicicliștii experimentați este la fel de importantă ca și ea un tricou de ciclism sau un tricou de ciclism sportiv.

Oferim modele concepute de cei mai buni producători de îmbrăcăminte sport și realizate din țesături de înaltă calitate. Pantalonii scurti de ciclism pentru femei fără bretele sunt haine în care merită cu siguranță să investești. Garantează confort maxim în timpul tuturor tipurilor de plimbări.

Ce diferențiază pantalonii scurți de ciclism pentru femei fără bretele disponibile în magazinul nostru?

Aceste haine au fost create astfel încât fiecare biciclist să se poată bucura pe deplin de mersul pe bicicletă. De aceea, pantalonii noștri de ciclism pentru femei fără bretele sunt:

 • adaptate formei corpului feminin - asta pentru ca au o croiala speciala si in ele se foloseste o insertie anatomica;

 • echipat cu buzunare practice situate, de exemplu, pe spatele pantalonilor scurti. Datorită acestui lucru, biciclistul poate avea întotdeauna cu ea cele mai importante lucruri;

 • echipat cu o centură confortabilă, largă, datorită căreia se potrivesc perfect pe silueta feminină;

 • realizat, printre altele, din materiale cu uscare rapidă și antibacteriene.

Ce pantaloni scurți de ciclism de damă fără bretele găsiți în magazinul nostru?

Va oferim pantaloni scurti de ciclism dama cu insert fara bretele si modele de diverse lungimi. Unele dintre ele ajung sub genunchi, în timp ce altele dezvăluie cea mai mare parte a piciorului. Oferim haine in diverse nuante si la preturi atractive. În plus, fiecare biciclist poate alege dintre pantaloni scurți cu croi diferite.

Asigurați-vă că ținuta dvs. de ciclism este completă - cumpărați pantaloni scurti de ciclism pentru femei, flexibili, ușori și foarte confortabili, fără bretele . Te vei simți grozav în ele și vei arăta grozav! 

 

citiți mai departe colaps