Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
  • Producător
  • Sortiment
  • Sex
  • Culoare
  • Buzunar
  • Bretele
  • Insert pentru biciclete
  • Tip insert biciclete
Clar Filtru

Tinuta de ciclism de toamna

de ciclism de toamna este o garantie ca toate elementele se vor potrivi perfect. Costumul oferă confort termic în timpul conducerii și nu restricționează mișcarea chiar și pe distanțe lungi. Magazinul online specializat MikeSPORT demonstreaza ca nu trebuie sa cheltuiesti prea mult pentru a-ti completa tinuta sport! Modelele care creează o ținută funcțională pentru o bicicletă pentru toamnă îndeplinesc toate așteptările. Sunt durabile și asigură o utilizare îndelungată. Tricouri de înaltă calitate, hanorace și pantaloni scurți de ciclism izolați cu bretele sunt doar câteva dintre accesoriile pe care le veți găsi în magazinul nostru.

Alege toamna o tinuta pentru bicicleta!

MikeSPORT a decis să faciliteze cumpărăturile pasionaților de ciclism și a creat seturi practice. Seturile constau din elemente coerente stilistic: tricou + hanorac usor izolat cu fermoar si maneci lungi.

Îmbrăcămintea de toamnă pentru biciclete pentru femei este perfectă pentru zilele mai reci. Hainele sunt modelate anatomic și sunt tăiate aproape de corp. Materialul este usor izolat la interior. Oferă confort termic și libertate totală de mișcare. Setul KAYMAQ DESING este un ochi de taur! Puteți alege dintre modele cu grafică unică și să vă oferiți un aspect unic! Culorile și imprimeurile te vor face să ieși în evidență din peloton.

Completează-ți ținuta pentru o bicicletă pentru toamnă

Ținuta de bicicletă fiabilă și practică de toamnă va fi utilă oricărui pasionat de ciclism. Vremea poate fi schimbătoare, așa că merită să luați ceva mai cald în setul de haine pentru bicicletă. Seturile de tricou + hanorac cu maneca lunga le vei gasi in magazinul MikeSPORT la un pret atractiv. Avem, de asemenea, alte seturi, cum ar fi pantaloni scurți izolați complet cu genunchiere. Răsfoiește sugestiile noastre și găsește cea mai bună ținută de bicicletă de toamnă pentru tine.

Toamna, nu te mira de frig! Datorita tinutei functionale te poti adapta la orice conditii. Modelele la modă oferă un aspect elegant și măresc nivelul de confort în timp ce practicați ciclismul. Set pentru o bicicletă pentru toamnă într-un set este economie și confort. Vă invităm să răsfoiți întreaga categorie de îmbrăcăminte pentru ciclism pentru fiecare sezon al anului.citiți mai departe colaps