Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
  • Producător
  • Sortiment
  • Mărimea
  • Culoare
  • Material
Clar Filtru

Șepci de iarnă pentru ciclism

Ciclismul în timpul iernii va fi confortabil și sigur, atâta timp cât vă echipați cu accesorii adecvate pentru bicicletă și alegeți îmbrăcăminte de înaltă calitate. Protecția adecvată a capului este deosebit de importantă, motiv pentru care vă recomandăm pălăriile de ciclism de iarnă pecare le puteți purta sub cască, și astfel păstrați nivelul corespunzător de căldură. Vă recomandăm în special capacele de biciclete de la producători de renume, care au tăieturi ergonomice și au fost dotate cu izolație specială, datorită căreia arată cu adevărat stilat. Datorită acestora, vei crește confortul de a conduce la temperaturi scăzute și vei evita bolile!

Șepci de ciclism de iarnă - confort și siguranță mai mare în timpul conducerii.Șepcile

moderne de ciclism de iarnă nu sunt doar un confort termic ridicat, datorită căruia îți vei proteja capul de temperaturile scăzute - este, de asemenea, un excelent management al umidității și o potrivire perfectă la cap. Datorită acestora, vei evita transpirația excesivă în timpul conducerii. Produsele oferite oferă și o încălzire suplimentară, o potrivire perfectă la căști și ușurința materialelor. Toate acestea fac ca ciclism de iarna sa foarte populare printre iubitorii de mers pe doua roti.

În această categorie ne-am concentrat doar pe șepci de ciclism de iarnă de la cei mai respectați producători de pe piață, precum Chiba, Deko Sport, Force, Giro, Rockbros sau Viking. Datorită acestui fapt, poți fi sigur că te concentrezi pe produse de cea mai înaltă calitate.

Ce șepci de iarnă pentru ciclism găsiți în oferta noastră?

O șapcă de bicicletă ar trebui să aibă mai multe caracteristici care să răspundă așteptărilor celor mai pretențioși utilizatori. De aceea la Mike SPORT oferim doar solutii de cea mai inalta calitate care se disting prin:

  • calitatea materialului folosit - fiecare sapca de ciclism este rezistenta, usoara si nu irita pielea;
  • izolație suplimentară, ceea ce face că pălăriile de iarnă pentru ciclism sunt potrivite pentru cele mai mari înghețuri;
  • funcții suplimentare, în special rezistența la vânt și apă, care protejează suplimentar scalpul de condițiile negative;
  • design - recomandam sapci de ciclism cu un design modern, printre care fiecare va gasi ceva pentru sine, indiferent de sex si varsta.

Oferta noastră se remarcă și prin prețuri foarte accesibile. Datorită acestui fapt, în această categorie veți găsi o pălărie de iarnă care vă va satisface pe deplin așteptările.

Vă invităm la cumpărături de succes de șepci de iarnă și alte accesorii pentru biciclete!

Scopul nostru este să răspundem așteptărilor celor mai pretențioși iubitori de două roți. De aceea oferim capace pentru biciclete de cea mai înaltă calitate. Mai mult, avem o gamă foarte largă, așa că la Mike SPORT fiecare va găsi ceva pentru ei înșiși. Oferim diferite dimensiuni de șepci de ciclism sub cască și modele universale.

De asemenea, vă încurajăm să verificați și alte soluții disponibile în oferta noastră. Îmbrăcămintea modernă de ciclism și încălțămintea de ciclism reprezintă o modalitate de maxim confort și siguranță, indiferent de condițiile de pe traseu!
citiți mai departe colaps