Filtru
× Filtru
Filtru
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Buzunar
 • Extractor
 • Material
 • Rezistent la apă
 • Rezistent la vânt
 • Tăiere
 • Hood
 • Cusături lipite
 • Căptuşeală
 • Lungimea fermoarului
Clar Filtru

Geci de ploaie pentru ciclism

Funcțională Îmbrăcămintea pentru ciclism este baza pentru orice călătorie sau antrenament. Vremea poate fi imprevizibilă, motiv pentru care fiecare ciclist va avea nevoie de o jachetă ușoară, rezistentă la ploaie, care poate fi ascunsă într-o geantă, geantă sau rucsac. În sortimentul nostru veți găsi jachete de ciclism atractive și funcționale pentru toată lumea. Oferim atât stilate și adaptate la forma hainelor de ploaie pentru femei pentru femei, cât și modele confortabile și practice pentru bărbați. Acestea nu sunt doar impermeabile și potrivite pentru utilizare în timpul efortului fizic, dar sunt concepute și cu un aspect atractiv în minte, așa că veți găsi cu siguranță jacheta potrivită pentru dvs. aici.

Jachetă de ploaie pentru o bicicletă pentru femei și bărbați

De asemenea, oferim diverse tipuri de jachete de ploaie pentru ciclism pentru femei și bărbați. Vă recomandăm atât jachetele permanente, care se poartă ca îmbrăcăminte exterioară standard, cât și jachetele rulate, care sunt suficient de confortabile încât să le puteți depozita cu ușurință, de exemplu, într-un buzunar pentru tricoul de ciclism.

Ce jachetă de ploaie pentru bicicletă?

Fiecare jachetă de ploaie pentru ciclism ar trebui să protejeze eficient împotriva ploii, umezelii și a altor condiții meteorologice nefavorabile, motiv pentru care la Mike SPORT am adunat doar soluții de cea mai înaltă calitate de la producători de renume. Vei gasi jachete de ploaie pentru ciclism de diverse marimi care pot fi adaptate formei corpului tau (recomandăm modele de la XS la 4XL) și nevoilor individuale. În afară de mărime, ce ar trebui să iei în considerare atunci când cumperi acest tip de îmbrăcăminte de ploaie pentru bicicleta ta?

Material rezistent la ploaie

Materialul din care este confectionata o jacheta de ploaie pentru ciclism este de cea mai mare importanta. Cel mai bine este să alegeți țesături sintetice precum softshell sau neoshell, care oferă cel mai înalt confort în timpul conducerii. Pe de o parte, vă permit să obțineți un confort termic optim, iar pe de altă parte, vă protejează împotriva ploii și vântului.

În această categorie vei găsi jachete de ploaie pentru ciclism care te vor proteja eficient împotriva celor mai dificile condiții meteorologice. De asemenea, oferim modele respirabile care transportă excesul de umiditate și protejează astfel împotriva transpirației excesive. Acest lucru vă va permite să efectuați un antrenament eficient fără să vă faceți griji pentru sănătatea sau confortul dvs., în timp ce depășiți cele mai dificile rute.

Croiala hainei de ploaie sport

Jachetele de ploaie sport pot varia în croială. La dispoziția dumneavoastră sunt cele mai populare printre bicicliștii profesioniști și, prin urmare, adaptate și formei corpului, și gratuite, perfecte pentru călătoriile de lungă durată cu bicicleta.

Cel mai important este să alegi o jachetă de ploaie care să nu restricționeze mișcarea și să-ți ofere libertate deplină în timpul călăriei. Acest lucru are un impact uriaș asupra eficienței ridicate a antrenamentului și vă permite să vă bucurați de exersarea pasiunii la maximum. Verifică soluțiile de cea mai înaltă calitate și alege-le pe cele cu croiala potrivită, adaptată preferințelor tale!

Avantaje suplimentare

Daca vrei sa alegi jacheta de ploaie perfecta pentru bicicleta ta, poti alege diverse solutii suplimentare. Vorbim aici, printre altele, despre:

 • o coadă, datorită căreia jacheta de ploaie pentru bicicletă nu se va rostogoli în următorii kilometri;

 • capota, care va oferi protectie suplimentara impotriva ploii si va spori confortul la condus;

 • fermoar, datorită căruia veți putea desface jacheta de ploaie sport pe toată lungimea.

Ieși în evidență pe traseu cu această jachetă de ploaie elegantă pentru ciclism!

Indiferent dacă sunteți interesat de o jachetă de ploaie pentru ciclism pentru bărbați sau femei , în această categorie veți găsi îmbrăcăminte cu un stil care să se potrivească tuturor nevoilor. Vă recomandăm modele originale, moderne de jachete, disponibile în multe culori și modele diferite. Puteți cumpăra jachete impermeabile, respirabile, care vă vor permite să vă remarcați pe traseu.

Doar cele mai bune mărci de îmbrăcăminte pentru ciclism pentru ploaie

Dacă vrei să fii sigur că investești în cea mai bună jachetă de ploaie pentru ciclism , alege un producător dovedit. În această categorie, am adunat îmbrăcăminte exterioară de la cele mai bune mărci: Basil, Deko Sport, Fastrider, Giro, Rogelli și multe altele. Datorita acestui lucru, vei cumpara jachete din cele mai bune materiale, si in acelasi timp cele care iti vor oferi confort maxim si siguranta la volan in toate conditiile.

Alege cele mai bune jachete de ploaie sport!

Ești interesat de o jachetă de ploaie ușoară pentru ciclism? Sau poate o haină de ploaie pentru o bicicletă ? Indiferent de preferințele individuale, cu siguranță vei găsi ceva pentru tine în magazinul nostru - am pregătit o gamă foarte largă și ne-am ocupat de o selecție atentă de produse. Suntem în măsură să oferim clienților noștri doar cele mai bune jachete de ploaie pentru ciclism, datorită cărora aceștia se vor putea bucura de confortul și siguranța călăriei în toate condițiile.

De asemenea, vă invităm să verificați oferta Mike SPORT pentru îmbrăcăminte pentru ciclism și încălțăminte pentru ciclism. Oferim acces la cele mai bune soluții care sunt apreciate de toți iubitorii de vehicule cu două roți!citiți mai departe colaps