Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
Clar Filtru

Din păcate, nu putem găsi produse pe care le căutați. ×

Verificați categoriile din magazin:

La ce sunt folosite remorcile de biciclete?

Remorcile de biciclete sunt accesorii practice care devin din ce in ce mai populare. Aceasta este o soluție excelentă pentru toți părinții care doresc să le ofere copiilor lor o plimbare confortabilă. Aceste tipuri de gadgeturi fac, de asemenea, călătoria mai multor mile cu copilul dvs. mai plăcută. Remorcile de biciclete permit copilului mic sa ia pozitie culcat sau asezat, astfel incat in timpul calatoriei sa traga un pui de somn sau chiar sa se joace cu jucariile lui preferate. Un alt avantaj este garantia de securitate. Acest lucru se datorează faptului că remorca în sine este mult mai aproape de sol decât, de exemplu, un scaun auto atașat de portbagaj. În consecință, dacă a avut loc un accident sau o răsturnare, copilul mic nu va fi expus la nicio rănire anume.

Ce remorci de biciclete pentru copii se gasesc in oferta noastra?

Remorcile de biciclete pentru copii pe care le oferim protejează și împotriva condițiilor meteorologice dificile. Dacă începe să plouă sau să ningă în timp ce călărești, nu trebuie să-ți faci griji că hainele copilului tău se ud. În plus, puteți conta pe o protecție eficientă împotriva radiațiilor solare. Acest lucru este deosebit de important în timpul plimbărilor de vară, care pot dura până la câteva ore. Cărucioarele de biciclete disponibile în gama noastră au o husă specială din material textil și plasă, ceea ce se traduce printr-o bună circulație a aerului și respirabilitate, chiar și în zilele cele mai călduroase. Unele modele sunt echipate si cu geamuri laterale protejate cu filtru UV. Ce altceva mai deosebește remorcile disponibile în oferta noastră?

Calitate superioară

Produsele din gama noastră sunt cea mai bună soluție pentru părinții pretențioși care pun siguranța și confortul copilului lor pe primul loc. Fiecare remorcă de bicicletă se caracterizează printr-o manoperă solidă, datorită căreia este perfectă pentru a merge pe diferite suprafețe. Marele avantaj este o construcție puternică și durabilă, o capacitate mare de încărcare și elemente de legătură de înaltă calitate (tuburi și balamale) din aluminiu. Unele modele au și o suspensie amortizată, datorită căreia copilul se va simți confortabil chiar și atunci când merge pe o suprafață neuniformă. Toate remorcile pentru biciclete pentru copii sunt certificate și testate pentru a depăși cerințele ASTM F1975-09.

Cel mai înalt nivel de securitate

Siguranța cărucioarelor se reflectă nu numai în construcția lor și distanța redusă față de sol, ci și în prezența unor elemente suplimentare. Modelele pe care le oferim sunt echipate cu centuri de siguranță în 5 puncte, datorită cărora copilul este fixat corect în timpul conducerii și riscul de cădere este minimizat. Remorcile de biciclete permit, de asemenea, reglarea foarte precisă a unghiului scaunului pasagerului. Ferestrele UV complete înseamnă că copilul poate observa în siguranță împrejurimile, chiar și în zilele cele mai fierbinți. Unele dintre echipamente au un parasolar reglabil și geamuri fumurii.

Ușurință în utilizare

Fiecare părinte apreciază funcționalitatea și viteza de asamblare. Toate remorcile de biciclete disponibile in oferta noastra sunt produse versatile care pot fi transformate intr-un carucior literalmente intr-un moment, ceea ce rezulta din dotarea cu o roata fata suplimentara. Este deci o soluție ideală pentru toți iubitorii de ciclism, alergare și plimbări lungi. Un alt avantaj important este posibilitatea de asamblare rapidă. Dimensiunea compactă înseamnă că remorca nu ocupă mult spațiu atunci când nu este utilizată și are o formă plată. Roțile sunt echipate cu sistem de tragere. Prin urmare, este suficient să apăsați un buton pentru a le elimina. Remorca de biciclete are, de asemenea, o bară de tracțiune ușor demontată.

Ce altceva deosebește remorcile de biciclete pentru copii de oferta noastră?

Un alt avantaj al modelelor pe care le oferim este ca sunt dotate cu scaun capitonat. Datorită acestui fapt, în timpul plimbării, copilul se poate simți ca pe un adevărat pat regal. În plus, părinții pot conta pe plusuri practice sub forma unui compartiment pentru cască, o plasă pentru bagaje și un cârlig ușor, precum și pe o rezistență sporită la uzură atunci când partea din față a remorcii se sprijină pe sol. Remorcile de biciclete pentru copii vin in diferite variante de pret, in versiuni din ce in ce mai putin avansate, pentru ca fiecare parinte sa gaseasca un exemplar potrivit.

Remorcă pentru biciclete pentru animale de companie și bagaje

Pasionații de ciclism folosesc și remorci pentru a-și transporta animalele de companie cu patru picioare. Aceste tipuri de modele au podea detașabilă, astfel încât să le puteți păstra cu ușurință curate. Ferestrele din material asemănător plasei asigură accesul animalului de companie la aer proaspăt în orice moment. În plus, remorci de biciclete sunt disponibile pentru pasionații de ciclism care au nevoie de spațiu pentru echipamentele transportate. Datorită husei, toate uneltele sunt protejate eficient împotriva condițiilor meteorologice negative. Construcția căruciorului face călătoria stabilă și nu provoacă dificultăți majore. De asemenea, vă invităm să vă familiarizați cu produsele din categoria „ accesorii și piese pentru remorci ”.citiți mai departe colaps