Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
Clar Filtru

Din păcate, nu putem găsi produse pe care le căutați. ×

Verificați categoriile din magazin:

Scaune de biciclete

O plimbare cu bicicleta în familie este o modalitate excelentă de a vă petrece timpul liber într-un mod plăcut și activ. Dar ce se întâmplă dacă unul dintre participanții la excursie este prea mic pentru a sta singur la volanul unui vehicul cu două roți? Scaunul potrivit pentru bicicletă este aici pentru a vă ajuta !

Scaun față de bicicletă și montat pe suport

Atunci când alegeți un scaun de bicicletă, merită să știți că produsele disponibile în magazinul nostru sunt modele care diferă în primul rând prin capacitatea maximă de încărcare și prin metoda și locul de asamblare.

În oferta noastră veți găsi un scaun față pentru bicicletă , precum și un scaun pentru bicicletă montat în spate pentru suport . Modelele de vânzare sunt scaune pentru copii concepute atât pentru pasagerii mai tineri, cât și pentru cei mai în vârstă. Oferim produse cu o capacitate de încărcare de la 9 la 30 kg.

Scaunele noastre de bicicletă sunt, de asemenea, produse în diverse culori care pot fi adaptate bicicletei, precum și gusturilor celor mai tineri participanți la o excursie cu bicicleta.

Scaune pentru city si mountain bike

scaun de bicicleta este un accesoriu practic care functioneaza bine atat in oras cat si pe traseele mai lungi in camp. Este un plus la bicicletă care va ajuta părintele să ducă copilul la grădiniță, precum și să permită o excursie în comun cu copilul.

Scaunele de biciclete pentru copii disponibile in oferta noastra sunt adaptate diverselor tipuri de vehicule cu doua roti, si astfel la diverse conditii. Veți găsi printre ele atât scaune de bicicletă de oraș care protejează adecvat copilul în trafic, cât și scaune de teren – neutralizând eficient vibrațiile și săriturile de pe traseu.

Scaun pentru copii sigur cu certificat EN14344

Cel mai important aspect al scaunelor pentru biciclete este, desigur, calitatea manoperei lor, care se traduce prin siguranța celor mai tineri pasageri. Scaunele de bicicleta pentru copii pe care le puteti gasi in magazinul nostru sunt produse din materiale de cea mai inalta calitate, create cu o grija deosebita si atentie la fiecare detaliu, tinand cont de siguranta, durabilitate si fiabilitate.

Datorită calității excelente a manoperei, fiecare dintre scaunele noastre de biciclete pentru copii este, de asemenea, extrem de confortabil, astfel încât chiar și în timpul călătoriilor lungi, copilul poate sta liber pe scaun, bucurându-se de călătorie.

Manopera atenta, precum si materialele si componentele folosite in acest scop, se traduc in siguranta 100% a scaunului de bicicleta. Modelele pe care le oferim sunt scaune auto cu certificatul european EN14344 sau certificatul oficial de siguranță al institutului TÜV/GS.

Alegeți scaune de bicicletă sigure și confortabile de pe mikesport.ro

Elementele individuale ale construcției lor contribuie la siguranța deplină a scaunelor de biciclete din magazinul nostru. Scaunele pentru biciclete pentru copii sunt echipate cu un scaun și spătar confortabile, garantând nu numai o poziție confortabilă, ci și sănătoasă a coloanei vertebrale în timpul mersului. Spătarul special profilat are și protecție laterală suplimentară pentru a proteja copilul. Scaunul de bicicleta pentru copil este dotat cu suporturi practice pentru picioare, care maresc semnificativ confortul si siguranta calatoriei, precum si hamuri, care sunt un must-have absolut care garanteaza siguranta deplina a copilului mic in scaun.citiți mai departe colaps