Filtru
× Filtru
Filtru
 • Categorie (A bărbaților)
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Buzunar
 • Bretele
 • Insert pentru biciclete
 • Material
 • Rezistent la apă
 • Rezistent la vânt
 • Tăiere
 • Tip insert biciclete
Clar Filtru

Pantaloni de ciclism pentru bărbați

Pantalonii de ciclism pentru bărbați sunt disponibili în multe variante și într-o gamă largă de prețuri. Atunci când alegeți un model pentru dvs., totuși, merită să acordați atenție faptului că sunt realizate din material de bună calitate. O astfel de țesătură ar trebui să fie bine permeabilă la aer și umiditate și să se usuce rapid, astfel încât pantalonii scurți umezi de transpirație să nu provoace o răceală ciclistului. Pantalonii scurți de ciclism pentru bărbați din acest material nu numai că măresc confortul de mers, dar și economisesc bani pe termen lung. Sunt rezistente la deteriorare și nu se deteriorează la spălare, astfel încât pot fi folosite pentru mulți ani de antrenament regulat.

Pantaloni de ciclism pentru bărbați - scurti sau lungi?

Atunci când alegeți pantaloni de ciclism pentru bărbați, merită să vă gândiți dacă să alegeți un model cu picior lung sau scurt. Pantalonii scurți de ciclism sunt cu siguranță cea mai bună alegere pentru exercițiile de vară, în special cei cu plasă care facilitează aerisirea în zonele care transpira cel mai mult. La sfârșitul toamnei sau la începutul primăverii, pantalonii de ciclism pentru bărbați cu picior lung și izolație la interior vor fi mai buni. Ele oferă protecție împotriva temperaturilor mai scăzute, dar nu sunt suficiente pentru a conduce la temperaturi sub zero. Prin urmare, pentru excursiile de iarnă, cel mai bine este să alegeți pantaloni nu numai cu izolație, ci și cu o membrană suplimentară care protejează împotriva vântului și a ploii.

Ce modele de pantaloni scurți de ciclism pentru bărbați sunt cele mai bune de ales?

Cel mai mare confort de mers este asigurat de modelele de pantaloni scurți de ciclism pentru bărbați cu inserție de gel, care asigură amortizare atunci când mergi peste denivelări. În magazine există și pantaloni scurți cu inserții din spumă sau burete, dar aceștia nu asigură o izolare la fel de bună ca modelele cu protecție cu gel. In plus, insertul de gel are proprietati bacteriostatice, ceea ce previne dezvoltarea mirosurilor neplacute chiar si dupa o sesiune indelungata de antrenament. Când cauți pantaloni scurți de ciclism pentru bărbați, ar trebui să fii atent și la croi. Cele mai confortabile sunt modelele tăiate din mai multe părți, deoarece acestea se potrivesc cel mai bine corpului biciclistului. Ar trebui să fie complet fără cusături sau, eventual, cu o cusătură plată, deoarece o cusătură obișnuită se poate imprima pe piele și poate provoca disconfort în timpul conducerii. Pantalonii scurți ar trebui să aibă și un finisaj siliconat pe interior, astfel încât să nu tragă în sus în timpul antrenamentului și să rămână în aceeași poziție tot timpul.

Pantaloni scurți de ciclism pentru bărbați - amintiți-vă despre siguranța rutieră

Pantalonii scurți de ciclism pentru bărbați sunt în mare parte din țesătură neagră, dar pot avea alte inserții de culoare. Dacă ne propunem să circulăm pe drumuri care sunt folosite și de mașini, aceste modele vor fi cea mai bună alegere. Acţionează ca reflectoare, datorită cărora vom fi mai bine vizibili pe şosea după întuneric sau când sunt condiţii meteorologice nefavorabile care limitează vizibilitatea. Oferta noastră include multe modele de pantaloni scurți de ciclism pentru bărbați de cea mai bună calitate, care asigură atât siguranța, cât și confortul de mers. Se potrivesc perfect cu restul articolelor de îmbrăcăminte pentru ciclism, cum ar fi o cască sau un tricou. Vă încurajăm să vă familiarizați cu sortimentul și vă dorim succes la cumpărături.citiți mai departe colaps