Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
Clar Filtru

Din păcate, nu putem găsi produse pe care le căutați. ×

Verificați categoriile din magazin:

Ochelari de snowboard

Ochelarii de snowboard și schi disponibili în magazinul MikeSPORT sunt modele pentru patinaj amator și competitiv, care funcționează bine pe pârtie în orice situație. Oferim accesorii pentru snowboard de la renumitele mărci Giro și Aplina pentru amatorii de snowboarding. Ochelarii eficienți de schi și snowboard îmbunătățesc siguranța și oferă protecție ochilor împotriva radiațiilor UV.

Obțineți ochelari echipați cu un câmp vizual larg și un strat anti-aburire. Modelele oferite sunt compatibile cu căștile selectate. Magazinul nostru oferă o gamă largă de ochelari de snowboard pentru femei, bărbați și copii la prețuri atractive. Executăm comenzile rapid. Completați-vă echipamentul de schi și snowboard pentru sezonul viitor cu ochelari de schi acoperiți incolori sau colorați, care vă vor îndeplini sarcinile și așteptările. 

Ochelari de snowboard pentru femei 

Ochelarii de snowboard pentru femei au un cadru elegant, al cărui volum se adaptează perfect trăsăturilor feței feminine. Majoritatea modelelor pot fi folosite cu ochelari de prescripție. Detaliile decorative pe marginea superioară și inserțiile laterale adaugă eleganță ochelarilor.

Potriviți ochelarii de snowboard cu casca și asigurați-vă siguranța pe pârtie. În oferta noastră veți găsi echipament de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un snowboarder începător sau experimentat.

Ochelari de snowboard pentru bărbați

MikeSPORT oferă ochelari de snowboard pentru bărbați de la mărci cunoscute în mai multe culori. Accesoriile noastre sunt concepute pentru snowboarding confortabil, schi alpin și schi fond. Prețuri atractive, o selecție largă și procesare rapidă a comenzilor sunt avantajele cumpărăturilor în magazinul nostru online specializat. Va recomandam cele mai noi modele de ochelari de snowboard cu lentile eficiente din policarbonat si filtre UV. Sunt disponibile și modele cu tehnologia EXV View Expansion .

Giro EXV - TEHNOLOGIA EXPANSION VIEW

Noul design al cadrului ochelarilor de snowboard Giro creează un câmp vizual foarte larg. Tehnologia de vizualizare extinsă a fost dezvoltată și îmbunătățită la un centru de cercetare și dezvoltare din Santa Cruz, California. Aceasta este o adevărată descoperire în ceea ce privește ochelarii de snowboard și schi compatibili cu cască . Materialul cadrului a fost redus semnificativ. Ochelarii au câștigat zone fără rame. Lentilele sferice masive au fost optimizate și, prin urmare, vederea periferică a fost maximizată. Ochelarii de snowboard Giro au dotări mai moderne. Merită să răsfoiți întregul catalog de produse pentru snowboard și să găsiți un model care se potrivește perfect stilului dvs. de călărie.   

Ochelari de snowboard DYLAN

La femei Giro Dylan ochelari de snowboard au tot ce ai nevoie pe pante. Tehnologie modernă - vizibilitatea EXV extinsă și cu unghi larg se întâlnește cu stilul clasic de inspirație retro. Tehnologia Expansion View vă va permite să reperați în timp alți utilizatori pe pârtie.

Ochelarii de protecție includ și două geamuri cilindrice turnate prin injecție. Unul dintre ele, AMBER PINK 41% S2 este destinat zilelor însorite și înnorate, iar celălalt este GALBEN 86% S0 pentru noapte și conducere rapidă în timpul cursei. Numărul de culori și modele din care puteți alege vă asigură că veți găsi modelul dorit. Ochelarii Dylan sunt compatibili cu toate căștile Giro.

Ochelari de snowboard pentru juniori

Ochelarii de snowboard pentru copii asigura confort si vizibilitate buna atunci cand faci primii pasi pe panta. Sunt echipate cu sisteme de ventilație care îndepărtează cu precizie umezeala. Au acoperiri care previn depunerea și condensul în interiorul ochelarilor. Potrivirea lor la fața copilului și confortul la purtare este asigurată de un sistem de spumă, format din mai multe straturi. În special pentru ochelarii de schi pentru copii, un strat rezistent la zgârieturi este important. 

Un pahar asigură reglarea vizibilității într-o zi însorită și înnorată, iar un cadru mic asigură potrivirea căștilor pentru tineri.

Ochelarii de snowboard pentru juniori și adulți îndeplinesc toate cerințele de protecție individuală a ochilor. Ele îndeplinesc, de asemenea, standardele care limitează utilizarea substanțelor nocive pentru producție. La MikeSPORT vei găsi mai multe produse Giro snowboard .citiți mai departe colaps