CAIRN Ochelari de schi / snowboard pentru copii, GOGLE DROP 886, 580389886

Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 22.02.2022

Descriere

Descriere

Ochelarii de vedere colorate, decorate cu grafică originală CAIRN DROP este o noutate a mărcii Cairn dedicată celor mai tineri de la 6 la 12 ani. Lentila dublă sferică și cadrul flexibil îl fac un ochelar confortabil și ventilat, care va atrage toți juniorii! Sunt echipate cu un obiectiv de categoria 3 - oferă vizibilitate care se adaptează la condițiile meteorologice în schimbare. Ochelarii Cairn au, de asemenea, o acoperire Anti Fog și o husă de protecție Anti Scratch, precum și o spumă colorată cu densitate duală pentru a proteja fața copilului de abraziuni și vezicule pentru o plăcere maximă pe pante.

Caracteristicile produsului:

  • Lentilă sferică dublă cat.3
  • Acoperire anti-ceață și capac anti-zgârieturi
  • Spumă colorată, cu densitate duală
  • Protecție UV 100% UVA / UVB

Tehnologii utilizate:

  • Lentilă sferică dublă de categoria 3 - oferă un câmp vizual panoramic, precum și vizibilitate care se adaptează condițiilor meteorologice în schimbare. Transmite 3-18% din lumină, ceea ce îl face cea mai bună utilizare pentru zilele însorite, fără nori. Acestea lasă să treacă mici raze de lumină, așa că nu trebuie să ne strângem ochii nici măcar când privim soarele.

  • Acoperire anti-ceață și anti-zgârieturi - lentilele din interior sunt acoperite cu un strat anti-ceață, care ajută la reducerea formării de ceață, în timp ce partea exterioară a opticii este acoperită cu un strat Anti Scratch, ceea ce face ca ochelari de protecție rezistenți la zgârieturi și rămâne în stare excelentă pentru o lungă perioadă de timp, asigurând o vizibilitate adecvată.

  • Spuma cu densitate dubla - protejeaza fata copilului impotriva abraziunilor si a bataturilor pentru o placere maxima pe panta si confera ochelarilor un aspect atractiv

Specificații tehnice:

Sortiment: Ochelari de schi / snowboard
Culoarea cadrului: Multicolor
Lentile: Argint
Garantia produsului 24 luni
Grupa de vârstă: Junior

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.