Geantă dublă de oraș BASIL MARA XL 35L, fixare cu curele, poliester impermeabil, negru heart dots BAS-17698

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 10.10.2022

Descriere

Descriere

Geanta dublă BASIL MARA XL 35L, închidere cu curele, poliester impermeabil, puncte negre de inimă

Basil Mara XL este un stilou dublu elegant pentru femei. Această husă de biciclete multicoloră este perfectă pentru utilizarea cu biciclete electrice. Dacă preferați să luați bicicleta cu dvs. și apoi să conduceți către destinații, probabil că veți avea nevoie de o cantitate suficientă de spațiu pentru a stoca elementele esențiale pe care trebuie să le luați cu dvs. Cu o capacitate mare de 35 de litri, această geantă dublă Basil este tovarășul perfect pentru plimbările cu bicicleta. Această soluție înseamnă că puteți lua cu dvs. orice, de la prânzuri preambalate și obiecte personale la articole de birou și tehnologie de ultimă oră, în timp ce materialul durabil din poliester vă menține uscat în ploaie. Când încărcați această geantă cu tot ce aveți nevoie pentru a călători, puteți fi siguri că totul rămâne la locul său datorită butoanelor și bretelelor la îndemână care se atașează cu ușurință la suportul pentru biciclete. Posibilitatea de a atașa iluminare cu LED. Accentele duble reflectante asigură o vizibilitate mai bună pe întuneric.

Funcții:

- Basil Mara XL este un geantă dublă cu o capacitate totală de 35 de litri.
- Accentele reflectorizante pe două fețe vă asigură că veți fi întotdeauna vizibil pe drum noaptea sau în lumină limitată.
- Această geantă este fabricată din poliester impermeabil pentru a vă menține uscat pe timp ploios.


Dimensiuni: 37 cm x 15 cm x 44 cm
Greutate: 1 kg
Sarcina: 10 kg
Capacitate: 35 L
Material: poliester
Poziția pe bicicletă: spate
Montare: pe portbagaj
Montare: fixare cu curele


ISTORIA BASIL
Suntem compania Basil. Vrem să vedem cum vă face plăcere să mergeți cu bicicleta, motiv pentru care creăm accesorii de biciclete frumoase și funcționale, care vă încurajează să mergeți și mai des. Deoarece ciclismul este sănătos și îți oferă zilnic o doză de fericire și efort.

Totul a început în urmă cu 40 de ani, când Ine van Dam a intrat în magazinul de biciclete Nico van Balveren. Căuta un coș de răchită pentru bicicleta ei. Nico a dezvoltat un astfel de coș și a făcut-o pe Ine foarte fericită. Și cel mai important lucru a fost că îi plăceau și mai mult plimbările cu bicicleta din cauza acestui coș.

De atunci nu s-au schimbat multe în afacerea noastră de familie. Pasiunea noastră este să dezvoltăm produse care să facă ciclismul mai distractiv și mai plăcut. Și ținem întotdeauna cont de dorințele dumneavoastră.

Specificații tehnice:

Sortiment: Sakwy
Culoare: Negru
Rezistent la apă: Da
Capacitate: 35,0 L
Fixare: pe portbagaj
Greutate: 1000 g
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.