BLACKBURN 2'FER XL set de lumini BBN-7085523

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >

Descriere

Descriere

Set de lanterne BLACKBURN 2'FER XL USB Flashlights față 200 lumeni spate 40 lumeni negru 2pcs
Acest set are 2 lumini, 1 față - 200 lumeni și 1 spate - 40 lumeni.

CARACTERISTICI:
2'Fer-XL este fratele mai mare al popularului nostru 2'Fer light. Această lampă funcționează din greu, având o capacitate dublă, fie 200 de lumeni în față, fie 40 de lumeni în spate, în funcție de nevoile dumneavoastră. Designul inteligent al ghidonului vă permite să îl glisați cu ușurință pe ghidonul bicicletei sau pe tija de șa sau să folosiți clema pentru a-l monta pe rucsac sau pe centură. Prin simpla apăsare a unui buton, această lampă poate comuta între o lumină albă în față și o lumină roșie în spate. Ținând apăsat butonul timp de 2 secunde, lumina se aprinde și se stinge, iar apăsarea butonului o dată selectează modurile de funcționare între lumină albă fixă, lumină roșie fixă, lumină albă intermitentă și lumină roșie intermitentă. De asemenea, lumina își amintește care a fost ultimul mod utilizat și se aprinde în acel mod.

  • GREUTATE: 78 de grame fiecare
  • FUNCȚIONALITATE: vizibilitate laterală excelentă
  • INSTALARE: nu sunt necesare unelte
  • BATERI: include 2 baterii litiu-ion
  • CONSTRUCȚIE: lentile optimizate
  • IP STANDARD: Rezistent la apă conform standardului IP-67
  • ÎNCĂRCARE MICRO-USB: Cablu inclus. Se reîncarcă prin orice port USB
  • TIMP DE ÎNCĂRCARE: 3 ore.
  • PERFORMANȚĂ/DURATA: Față / Lumină solidă 200 lumeni, 2 ore de funcționare; Față / Flash 200 lumeni, 6 ore de funcționare; Spate / Flash /
  • High 40 lumeni, 4 ore de funcționare; Spate / Flash / Low 40 lumeni, 12 ore de funcționare

"CAPABIL DE A SE DEPLASA ÎN FAȚĂ SAU ÎN SPATE"
Prin simpla apăsare a unui buton, această lumină poate comuta între lumina albă din față și lumina roșie din spate. Ținând apăsat butonul timp de 2 secunde, lumina se aprinde și se stinge, iar apăsarea butonului o dată încarcă modurile între lumină albă constantă, lumină roșie constantă, lumină albă intermitentă și lumină roșie intermitentă. De asemenea, lumina își amintește care a fost ultimul mod utilizat și se aprinde în acel mod.

"ÎNDEPLINEȘTE STANDARDUL ANSI FL-1"
Acest standard a fost elaborat de către Institutul Național American de Standardizare (ANSI) pentru a oferi măsurători de performanță coerente pentru lămpile de mână. Deși luminile pentru biciclete nu sunt obligate să respecte acest standard sau orice alt standard, Blackburn crede în oferirea unei transparențe complete în ceea ce privește modul în care sunt măsurate performanța, timpul de funcționare, rezistența la apă și alte declarații de performanță.

"SISTEM DE MONTARE VERSATIL"
Se montează cu ușurință într-o varietate de locații.

"IP-67"
Indicele de protecție la pătrundere sau indicele IP este o modalitate tehnică de a descrie nivelul de rezistență la apă și praf al unui produs. Această lampă îndeplinește standardul IP-67, ceea ce înseamnă că este complet rezistentă la praf / pietriș și este complet protejată împotriva efectelor scufundării de la 15 cm la 1 metru timp de 30 de minute.

"INDICATOR DE COMBUSTIBIL/INDICATOR DE ÎNCĂRCARE CU LED"
Lumina led mică încorporată indică nivelul de încărcare a bateriei de la 75% la zero.Verde=>75%, portocaliu = 75-25%, roșu = <25%.

"GARANȚIE PE VIAȚĂ"
Garanție pe viață.

Specificații tehnice:

Sortiment: Iluminat - set
Culoare: Negru
Greutate: 78 g
Garantia produsului 24 luni
Putere: Baterie

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.