CHIBA GEL COMFORT mănuși de ciclism, măsline, 3040518

Promovare
114,62 RON

Promoția durează până la epuizarea stocurilor
Cel mai mic preț în ultimele 30 de zile: 109,33 RON +5%
Prețul inițial: 131,80 RON -15%

În coș
Expediere planificată: 2024-05-02
Costul livrării: din 27,00 RON >
Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >

Descriere

Descriere

Mănuși de ciclism CHIBA GEL COMFORT convenabile și confortabile

Material respirabil și ventilație excelentă

Mănușile de ciclism CHIBA GEL COMFORT sunt realizate din plasă elastică și lycra, care asigură respirabilitate și ventilație excelentă a mâinilor în timpul antrenamentelor intense. În plus, inserțiile din neopren și materialul spațial, respirabil între degete sporesc confortul utilizării.

Protecție eficientă a mâinilor

Palma mănușilor este acoperită cu piele sintetică, perforată, care garantează o prindere sigură și protejează împotriva abraziunilor . Întăririle dintre metacarp și încheietura mâinii oferă amortizare și protecție împotriva șocurilor puternice, iar materialul Poron XRD™ absoarbe până la 90% din șocurile la care este expus utilizatorul. În plus, sistemul ULNAR NERVE PROTECTION reduce presiunea asupra ghidonului asupra nervilor importanți din mână și previne amorțeala în timpul călătoriilor lungi.

Confortabil și potrivit pentru mână

Mănușile de ciclism CHIBA GEL COMFORT au bucle între degete care facilitează smulgerea lor și un velcro reglabil, datorită căruia pot fi ajustate perfect la mână. Datorită acestui lucru, utilizatorul se poate bucura de confort și comoditate maxim în timpul mersului cu bicicleta.

Prin unirea forțelor cu alte produse pentru ciclism

Protecție perfectă în timpul mersului cu bicicleta

Mănușile de ciclism CHIBA GEL COMFORT pot fi combinate cu alte produse pentru ciclism, cum ar fi căștile sau ochelarii, pentru a oferi o protecție completă în timpul mersului. Datorită acestui lucru, utilizatorul se poate concentra pe antrenament și se poate bucura și mai mult de el. Comanda astăzi și vezi ce beneficii îți pot aduce aceste mănuși confortabile de ciclism!'

rezumat

  • Plasă elastică de sus și lycra, inserții din neopren, țesătură pe degetul mare
  • Palma este din piele sintetică, perforată, asigurând o prindere sigură, inserții din material spațial, aerisit
  • bucle între degete pentru îndepărtarea ușoară a mănușilor
  • Închidere cu velcro
  • amortizare - Poron XRD™ - întăririle dintre metacarp și încheietura mâinii protejează mâna de șocuri puternice fără a afecta dexteritatea. Poron XRD™ absoarbe până la 90% din șocurile la care este expus purtătorul
  • PROTECȚIA NERVULUI ULNAR - reducerea presiunii asupra volanului asupra nervilor importanți ai mâinii. Previne amorțeala mâinilor în timpul călătoriilor lungi.



Specificații tehnice:

Sortiment: Mănuși de vară
Sex: Unisex
Culoare:
  • Negru
  • Verde
Confort: Vară
Depreciere: Gelowa
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.

Contact

Contact

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.