Coș de ghidon BASIL CLASSIC CARRY ALL FRONT BASKET KF 15L, negru BAS-11252

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 29.05.2023

Descriere

Descriere

BASIL CLASSIC CARRY ALL FRONT BASKET KF 15L coș de ghidon, gri + BASIL KLICKFIX ADAPTER sistem de fixare pe ghidon detașabil (fără suport) (NOU)

Coșul Basil Classic Carry All Front KF este un coș de bicicletă ușor, într-o culoare neagră elegantă. Este coșul perfect pentru utilizarea zilnică și este util în multe feluri. Vă puteți plasa în siguranță prânzul, geaca și alte lucruri esențiale. Datorită mânerelor de transport, puteți lua coșul cu dvs. la magazin și să vă încărcați cumpărăturile înainte de a-l atașa din nou pentru a vă întoarce acasă. Este confecționată din poliester rezistent la apă și are un cordon de strângere. Accentele reflectorizante de pe toate părțile sporesc vizibilitatea și siguranța în deplasare. Coșul are o capacitate de 15 litri și este prevăzut cu o placă adaptoare Basil Klickfix (BAS-70158). Această placă face coșul compatibil cu sistemul Klickfix. Suportul Klickfix trebuie să fie achiziționat separat.

BAS-70177 - BASIL Suport pentru ghidon BASIL pentru plăcuțele KLICKFIX Ø 25-31,8 mm Sistem de fixare a coșului detașabil

  • Dimensiuni: 28 cm x 37 cm x 25 cm
  • Greutate: 0,9 kg
  • Sarcina maximă: 5 kg
  • Capacitate: 15 L
  • Material: Poliester
  • Poziția pe bicicletă: Față
  • Montare: pe ghidon
  • Asamblare: BASIL KLICKFIX ADAPTER (BAS-70158) + suport KLICKFIX (BAS-70177) (vândut separat) inclus.


ISTORIA BASILEI

Noi suntem Basil. Vrem să te bucuri de mersul pe bicicletă, așa că facem accesorii frumoase și funcționale care te încurajează să mergi și mai mult pe bicicletă. Pentru că mersul pe bicicletă este sănătos și vă oferă o doză zilnică de fericire și de mișcare.

Totul a început acum 40 de ani, când Ine van Dam a intrat în magazinul de biciclete al lui Nico van Balveren. Căuta un coș de răchită pentru bicicleta ei. Nico a dezvoltat un astfel de coș și a făcut-o pe Ine foarte fericită. Și cel mai important lucru a fost că, datorită acelui coș, i-a plăcut și mai mult ciclismul.

Nu s-au schimbat prea multe în afacerea noastră de familie de atunci. Pasiunea noastră este de a dezvolta produse care fac ciclismul mai distractiv și mai atractiv. Și ținem întotdeauna cont de dorințele dumneavoastră.

Dorim să înțelegem când și de ce mergeți cu bicicleta. Și, de asemenea, de ce și când nu mergeți cu bicicleta. Învățăm acest lucru în fiecare zi. Combinăm aceste informații cu simțul nostru de calitate, stil și funcționalitate. Împreună putem răspândi bucuria ciclismului. Vrei să ni te alături?

În numele echipei Basil,
Marthijn van Balveren.

Specificații tehnice:

Sortiment: Coșuri de ghidon
Culoare: Negru
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.