Ochelari de schi/snowboard de iarnă GIRO BLOK CITRON ICE APX (VIVID EMERALD 22% S2) GR-7105313

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >

Descriere

Descriere

Ochelarii de protecție Blok™ sunt ochelari de protecție retro clasici, care se laudă cu o tehnologie impresionantă, făcându-i extrem de versatili și performanțe la fel de bine pe cât arată. Noile modele pentru 2019 au fost îmbunătățite cu tehnologia de ventilație EVAK durabilă și rezistentă la ceață. Block™ combină câmpul vizual larg EXV cu optica unică a lentilelor cilindrice VIVID cu optica ZEISS.

Cadru:< br />

  • Design cadru EXV

  • < /ul>

    Sticlă:

    • Sticlă cilindrică VIVID cu Optică ZEISS
    • Include o sticlă VIVID ZEISS:
    • li>

    VIVID EMERALD 22% S2 - SOARE AND NOURI
    * procentul de transmisie a luminii

    < span>

    Specificație:

    • EXV - tehnologie de vizualizare extinsă
    • Tehnologia EVAK™ Vent
    • Spumă facială cu trei straturi cu finisaj microfleece
    • Acoperire anti-aburire< /span>
    • Compatibilitate perfectă cu toate căștile Giro
    • < li>OTG - poate fi purtat peste ochelari

    Tehnologii< /strong>:

    TEHNOLOGIA EVAK VENT - Tehnologia Evak Vent, folosită exclusiv la modelele de ochelari VIVID, folosește o nouă spumă dintr-un material extrem de durabil, neabsorbant. Găurile EVAK reduc riscul de aburire prin eliberarea umezelii în timp ce creează o barieră de protecție.

    TEHNOLOGIE DE EXPANSIUNE VEDERE - Tehnologie de vizualizare extinsă - Dezvoltată și rafinată la centrul nostru de cercetare și dezvoltare Santa Cruz din California , Tehnologia revoluționară a Giro (EXV) este un nou design de cadru care creează un câmp vizual de neegalat. Am început prin a proiecta un ochelari de protecție compatibil cu o cască, apoi am eliminat și redus materialul pentru cadru și am proiectat zone fără ramă pentru a optimiza lentilele sferice masive și a obține o viziune periferică maximă în ochelarii noștri.

    VIVID - este o tehnologie patentată de sticlă dezvoltată de Giro în colaborare cu Zeiss Optics, care îmbunătățește experiența vizuală pe zăpadă, îmbunătățind contrastul și claritatea imaginii. Tehnologia VIVID manipulează eficient lumina albastră, permițând luminii albastre contrastante să treacă, blocând radiațiile UV dăunătoare. VIVID, în esență, elimină tulbureala și vă eliberează ochii pentru a vedea drumul din față și pentru a se concentra pe a vă bucura de plimbare.

    VIVID reduce oboseala ochilor, îmbunătățește timpii de reacție, crește încrederea și oferă precizie. vedere fără saturație excesivă a culorii.

    Specificații tehnice:

    Sortiment: Ochelari de schi / snowboard
    Culoarea cadrului: Galben
    Lentile: Verde
    Garantia produsului 24 luni
    Grupa de vârstă: Adulți

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.