Ochelari de schi/snowboard de iarnă GIRO CONTOUR VIVA LA VIVID (VIVID-Carl Zeiss ROYAL 16% S3 + VIVID-Carl Zeiss INFRARED 62% S1) GR-7119493

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >

Descriere

Descriere

Cu noua formă a lentilelor torice și VIVID cu optică ZEISS®, veți putea vedea la fel de bine ca și în ochelarii de protecție Contour. Contour oferă cel mai mare câmp vizual din clasa sa și, în același timp, o nouă formă a lentilelor care a fost dezvoltată folosind optica ZEISS®. Pentru a vedea totul cu deplină claritate. Lentilele Contour au, de asemenea, un sistem de ventilație EVAK, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la aburire, o lentilă suplimentară VIVID în condiții de lumină slabă și un sistem de schimbare rapidă a lentilelor super-eficient.

Specificație

Specificație

Specificație

strong>:

  • Viziune extinsă plus tehnologie (exv+)
  • Cadru: design mare fără cadru pentru adulți
  • Spumă: Spumă cu trei straturi cu micro-fleece.
  • Sex: Unisex
  • Acoperire anti-aburire


Sticlă< /strong>:

< p>VIVID ROYAL 16% S2 - SOARE ȘI NORI
VIVID INFRAROȘU 62%* S1 - ÎNTUNEC / NOROS
* procent de transmisie a luminii


Tehnologie:

TEHNOLOGIA EVAK VENT - Tehnologia Evak Vent, folosită exclusiv in ochelari VIVID, foloseste o noua spuma din material extrem de durabil, neabsorbant. Găurile EVAK reduc riscul de aburire, eliberând umezeală și în același timp creând o barieră de protecție.

TEHNOLOGIA EXPANSION VIEW - Tehnologia Extended View - dezvoltată și perfecționată în centrul nostru de cercetare și dezvoltare din Santa Cruz, California, tehnologia revoluționară Giro (EXV) este un nou design de cadru care creează un câmp vizual de neegalat. Am început prin a proiecta un ochelari de protecție compatibil cu o cască, apoi am eliminat și redus materialul pentru cadru și am proiectat zone fără ramă pentru a optimiza lentilele sferice masive și a obține o viziune periferică maximă în ochelarii noștri.

VIVID este o tehnologie patentată de geam dezvoltată de Giro în colaborare cu Zeiss Optics, care îmbunătățește experiența vizuală pe zăpadă prin îmbunătățirea contrastului și claritatea ambalajului. Tehnologia VIVID manipulează eficient lumina albastră, permițând luminii albastre contrastante să treacă, blocând radiațiile UV dăunătoare. VIVID filtrează, în esență, tulbureala și vă eliberează ochii pentru a vedea drumul și pentru a vă concentra pe bucuria de plimbare.

VIVID reduce oboseala ochilor, îmbunătățește timpul de reacție, crește încrederea și asigură o vedere precisă, fără saturație excesivă a culorii.< /p >

Specificații tehnice:

Sortiment: Ochelari de schi / snowboard
Culoarea cadrului: Albastru
Lentile: Schimbabil
Garantia produsului 24 luni
Grupa de vârstă: Adulți

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.