URBAN IKI Scaun din spate, pentru portbagaj MIK HD, Black 2196333

Promovare
404,04 RON

Promoția durează până la epuizarea stocurilor
Cel mai mic preț în ultimele 30 de zile: 524,73 RON -30%
Prețul inițial: 524,73 RON -30%

În coș
Costul livrării: din 27,00 RON >
Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >

Descriere

Descriere

Scaun de bicicleta URBAN IKI MIK HD - Minimalist, Sigur si Functional

Oferă copilului tău o călătorie sigură și confortabilă cu bicicleta

Căutați un scaun de bicicletă care să vă satisfacă așteptările în ceea ce privește minimalismul, siguranță și funcționalitate? Iată bancheta spate URBAN IKI MIK HD - soluția perfectă pentru tine și copilul tău. Acest scaun a fost conceput pentru bicicletele echipate cu portbagaj spate cu sistem MIK HD, oferind nu doar confort exceptional, ci si siguranta si usurinta la instalare.

Minimalism, siguranță și confort într-unul

URBAN IKI MIK HD este un scaun de bicicleta dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 9 luni si 6 ani si cu o greutate de la 9 la 22 kg . Echipat cu centuri de siguranta reglabile in 5 puncte , acest scaun auto ofera protectie optima copilului dumneavoastra in timpul calatoriei. Centurile de siguranță sunt, de asemenea, căptușite cu burete moale pe umeri pentru un plus de confort.

Siguranță standardizată

Scaunul din spate URBAN IKI MIK HD a fost testat și aprobat în conformitate cu standardele de siguranță EN14344, TUW și CE . Poți fi sigur că îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Asamblare ușoară și utilizare universală

Scaunul este foarte usor de instalat si se incadreaza in rafturile echipate cu sistemul MIK HD . De asemenea, primești un videoclip de instalare pentru a te ajuta să atașezi scaunul la bicicletă rapid și ușor. În plus, acest scaun de bicicletă este potrivit și pentru biciclete electrice , ceea ce îl face o soluție versatilă pentru diferite tipuri de biciclete.

Compatibilitate cu alte produse

Scaunul URBAN IKI MIK HD funcționează excelent cu alte accesorii pentru bicicletă. Scaunul URBAN IKI MIK HD nu este doar o soluție fiabilă pentru copilul dvs., ci și un plus elegant pentru bicicleta dvs., care vă va permite să călătoriți într-un confort și siguranță excepționale. Alege scaunul auto URBAN IKI MIK HD și bucură-te de momente de neuitat petrecute în excursii cu bicicleta cu copilul tău!

Specificație:

  • Vârsta copilului de la 9 luni la 6 ani

  • Greutatea copilului de la 9 la 22 kg

  • Se potrivește rafturi cu sistem MIK HD

  • Asamblare usoara

  • Încuietoare codificată inclusă

  • Testat și aprobat de TUV



Specificații tehnice:

Sortiment: Scaune pentru biciclete
Culoare: gri
Greutate: 2000 g
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.

Contact

Contact

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.