BASIL SPORT DESIGN DOUBLE BAG geantă de bicicletă oraș dublu BAS-17581

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 31.05.2022

Descriere

Descriere

BASIL SPORT DESIGN DOUBLE GAG 32L geantă de oraș, Universal Bridge System, negru

Geanta dublă Basil Sport Design este o geantă dublă mare care poate fi atașată cu ușurință la suportul de biciclete folosind sistemul Universal Bridge. Geanta dublă are o capacitate de 32 de litri, oferind mult spațiu pentru toate elementele esențiale sau pentru cumpărături, economisind astfel dificultatea de a purta rucsacul cu tine. Geanta Sport Double Design include o curea elastică pentru sticlă care menține apa verticală pentru a preveni scurgerile. Geanta are, de asemenea, accente reflectorizante pentru a îmbunătăți vizibilitatea în lumină limitată sau în timpul călătoriilor nocturne. Un avantaj suplimentar al acestui geanta este că este fabricat din material impermeabil, deci dacă sunteți surprins de ploi neașteptate, lucrurile dvs. vor rămâne uscate. Datorită curelelor convenabile, această geantă se atașează cu ușurință la portbagaj, datorită sistemului universal Bridge care se potrivește tuturor tipurilor de sisteme, inclusiv MIK, Racktime și i-Rack / Carrymore.

Funcții:

  • Geanta dublă Basil Sport Design cu o capacitate mare de 32 de litri.
  • Geanta dublă este fabricată din poliester impermeabil.
  • Geanta are elemente reflectorizante pentru a spori siguranța în timpul călătoriilor nocturne și în condiții de lumină slabă.
  • Perfect pentru o bicicletă electronică.
  • Dimensiuni: 35 cm x 15 cm x 43 cm
  • Greutate: 1,6 kg
  • Sarcina: 10 kg
  • Capacitate: 32 L
  • Material: poliester
  • Poziția pe bicicletă: spate
  • Montare: pe portbagaj
  • Instalare: Sistem universal Bridge

BASIL UNIVERSAL BRIDGE SYSTEM
Basil a dezvoltat și patentat noul sistem universal Bridge, datorită căruia puteți scoate rapid și ușor o pungă dublă din portbagaj. Sistemul Universal Bridge este ușor de instalat pe portbagajul dvs. cu opt găuri. Acest nou sistem este compatibil cu toate rack-urile, inclusiv: ebikes, Racktime și I-Rack / Carrymore. Și cu mânerul suplimentar (vândut separat BAS-50467) puteți lua cu dvs. o pungă dublă ori de câte ori doriți. De exemplu, la un supermarket.

ISTORIA BASIL
Suntem compania Basil. Vrem să vedem cum vă face plăcere să mergeți cu bicicleta, motiv pentru care creăm accesorii de biciclete frumoase și funcționale, care vă încurajează să mergeți și mai des. Deoarece ciclismul este sănătos și vă oferă o doză zilnică de fericire și efort. Totul a început în urmă cu 40 de ani, când Ine van Dam a intrat în magazinul de biciclete Nico van Balveren. Căuta un coș de răchită pentru bicicleta ei. Nico a dezvoltat un astfel de coș și a făcut-o pe Ine foarte fericită. Și cel mai important lucru a fost că i-a plăcut ciclismul și mai mult din cauza acestui coș și nu s-au schimbat prea multe în afacerea noastră de familie de atunci. Pasiunea noastră este să dezvoltăm produse care să facă ciclismul mai distractiv și mai plăcut. Și ținem întotdeauna cont de dorințele dvs., vrem să înțelegem când și de ce mergeți cu bicicleta. Și de ce și când nu conduceți. Învățăm asta în fiecare zi. Combinăm aceste informații cu simțul nostru de calitate, stil și funcționalitate. Împreună, putem răspândi bucuria ciclismului. Ni te vei alatura?

În numele echipei Basil,
Marthijn van Balveren.

Specificații tehnice:

Sortiment: Sakwy
Culoare: Negru
Rezistent la apă: Nu
Capacitate: 32,0 L
Fixare: pe portbagaj
Greutate: 1600 g
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.