Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×

Biemme LEGEND ECO LADY pantaloni scurți de ciclism de damă cu bretele, negru și roz

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 27.06.2023

Descriere

Descriere

Pantalonii scurți de ciclism pentru femei LEGEND ECO LADY, de la prestigioasa marcă Biemme, sunt alegerea ideală pentru femei, combinând cel mai înalt confort și ergonomie în ciclism. Atât panourile laterale, cât și zona de între picioare sunt realizate din Lycra, un material extrem de elastic și elastic, care garantează o libertate de mișcare completă. Un avantaj semnificativ al materialului este moliciunea, senzația plăcută la atingere și rezistența ridicată la murdărie, în special la efectele nocive ale uleiurilor corporale, ale transpirației și ale detergenților, în timp ce utilizarea unei inserții realizate din ceramică Lycra durabilă în zona între picioare este o garanție a unei mai bune aderențe la șa și a rezistenței la abraziune. Harnașamentul anatomic este fabricat dintr-un material robust și ușor, cu inserții din plasă perforată turnată, care nu numai că asigură un flux de aer sporit prin panoul din spate pentru a vă menține spatele proaspăt, dar asigură și adaptarea individuală a hamului la forma corpului dumneavoastră. Căptușeala din spumă anatomică FX13, concepută special pentru femei, are caracteristici foarte tehnologice, datorită utilizării unor zone cu rezistență la presiune diferită, precum și a grosimii, iar echiparea cu un canal central pentru absorbția vibrațiilor este o garanție a unei amortizări excelente, în timp ce designul său fără cusături nu provoacă iritații suplimentare și oferă un confort mai bun în timpul călătoriilor mai lungi. În plus, acoperită cu o țesătură ușoară, antibacteriană în partea superioară, oferă un nivel ridicat de respirabilitate și accelerează procesul de uscare a acesteia. Finisarea picioarelor cu curele elastice largi din Lycra, îmbunătățește compresia musculară, îmbunătățind astfel circulația sângelui pentru a reduce umflarea membrelor și pentru a crește senzația de confort în timpul mersului pe bicicletă.

CARACTERISTICI:

  • croială aerodinamică, ergonomică, care asigură o potrivire perfectă cu corpul
  • material: Lycra 190g, extrem de elastic și extensibil, moale, plăcut la atingere, are o rezistență ridicată la murdărie, în special la efectele nocive ale uleiurilor corporale, transpirației și detergenților, asigură o mai bună aderență la șa și rezistență la abraziune, în special în zona între picioare.
  • bretelele adaptate anatomic, realizate din material rezistent și ușor, îmbogățit cu inserții din plasă perforată turnată, asigură un flux de aer sporit prin panoul din spate, menținând spatele proaspăt și asigurând o potrivire individuală la forma corpului
  • Căptușeala din spumă anatomică FX13, cu un canal central pentru a absorbi vibrațiile, este alcătuită din 2 zone cu niveluri de presiune și grosimi diferite: burete perforat interior de 4 mm grosime cu un nivel de presiune de 60 kg/m3 + spumă perforată de 10 mm grosime cu un nivel de presiune de 90 kg/m3, garantând astfel o amortizare excelentă, iar construcția sa fără cusături nu provoacă iritații suplimentare și oferă un confort mai bun în timpul pedalărilor mai lungi. În plus, acesta a fost acoperit cu o țesătură ușoară, antibacteriană pe partea superioară, asigurând un nivel ridicat de respirabilitate și accelerând procesul de uscare.
  • picioare finisate cu cu curele elastice Lycra late - 8 cm, îmbunătățesc compresia musculară, reducând umflarea picioarelor în timpul ciclismului.


DIAGRAMĂ DE DIMENSIUNI DISPONIBILĂ ÎN GALERIA FOTO 

Specificații tehnice:

Sortiment: Pantaloni scurți de ciclism
Sex: Femei
Culoare:
  • Negru
  • Roz
Insert pentru biciclete: Da
Lungimea piciorului: Mic de statura
Tip insert biciclete: Spumă
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.