CAIRN ochelari de schi/snowboard GENIUS OTG SPX3000 black 581300802

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >

Descriere

Descriere

Proiectați pentru a merge pe toate tipurile de vreme, ochelarii de protecție GENIUS OTG sunt echipați cu o lentilă sferică de categoria 3, garantând o protecție de 100% împotriva razelor UVA/UVB dăunătoare. Datorită tehnologiei OTG, spumei cu dublă densitate, înălțimii reduse a ramei și ecranului foarte mare, acesta oferă un confort și un câmp vizual de neegalat. De asemenea, ochelarii Cairn au un strat de protecție anti-ceață și un capac de protecție anti-zgârieturi, precum și o spumă cu dublă densitate pentru a vă proteja fața de iritații și amprente, pentru o plăcere maximă pe pârtii.

Specificații:

  • Lentile sferice și panoramice duble cat.3
  • Acoperire anti-ceață și rezistentă la zgârieturi
  • Spumă cu dublă densitate
  • Tăietură din spumă OTG

Tehnologii:

Acoperire anti-ceață și anti-zgârieturi - Lentilele din interior sunt tratate cu un strat anti-ceață care ajută la reducerea aburului, în timp ce partea exterioară a opticii este acoperită cu un strat anti-zgârieturi, ceea ce face ca ochelarii să fie rezistenți la zgârieturi și în condiții excelente pentru o vizibilitate pe termen lung.


Spumă cu dublă densitate - protejează fața de abraziuni și lovituri pentru o plăcere maximă pe pârtii și conferă ochelarilor un aspect atractiv

Specificații tehnice:

Sortiment: Ochelari de schi / snowboard
Garantia produsului 24 luni
Grupa de vârstă: Adulți

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.