CAIRN Ochelari de schi / snowboard OPTICS D OTG 892, Mat carbon, 580041892

Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >

Descriere

Descriere

Ochelarii Cairn OPTICS D OTG sunt un model special adaptat persoanelor care poartă ochelari. Datorită tehnologiei OTG utilizate, spumei cu densitate dublă, cadru profund și ecran extra-mare, oferă confort și câmp vizual de neegalat. Ochelarii Cairn au, de asemenea, un strat anti-ceață și un capac de protecție anti-zgârieturi.


Caracteristicile produsului:

  • Tehnologie OTG-OVER THE GLASS
  • Lentilă sferică duală, cat.03, 100% UVA / UVB
  • Acoperire de protecție anti-ceață și anti-zgârieturi
  • Spumă cu densitate dublă, tăiată lateral
  • Compatibilitate cască

Tehnologii utilizate:

  • Tehnologie OTG-OVER THE GLASS - adaptare pentru persoanele care poartă ochelari corectori. Datorită decupajului lateral al ochelarilor de protecție OTG, aceștia permit tuturor utilizatorilor de ochelari să beneficieze de o protecție maximă a ochilor fără disconfort, permițând și în același timp facilitând punerea ochelarilor pe ochelarii de prescripție.

  • Acoperire anti-ceață și anti-zgârieturi - lentilele din interior sunt acoperite cu un strat anti-ceață, care ajută la reducerea formării de ceață, în timp ce partea exterioară a opticii este acoperită cu un strat Anti Scratch, datorită căruia ochelarii de protecție sunt rezistenți la zgârieturi și rămân în stare excelentă pentru o lungă perioadă de timp, asigurând o vizibilitate adecvată.

  • Spumă cu densitate dublă - protejează fața împotriva abraziunilor și a veziculelor pentru o plăcere maximă pe pantă și conferă ochelarilor un aspect atractiv.

Specificații tehnice:

Sortiment: Ochelari de schi / snowboard
Culoarea cadrului: Negru
Lentile: Portocale
Garantia produsului 24 luni
Grupa de vârstă: Adulți

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.