Filtru
× Filtru
Filtru
 • Categorie (Pantaloni de alergare)
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Buzunar
 • Bretele
 • Insert pentru biciclete
 • Material
 • Rezistent la apă
 • Lungimea piciorului
 • Rezistent la vânt
 • Tăiere
 • Tip insert biciclete
Clar Filtru

Pantaloni de alergare pentru fiecare sezon

Pantalonii de jogging ocupă un loc extrem de important în garderoba sportivului . Cele mai frecvente sunt croiurile clasice apropiate de coapse si gambe, dar in functie de preferinte va oferim si pantaloni mai largi sau pantaloni cu bretele. Știm că pentru alergatul amator sau profesionist ai nevoie de îmbrăcăminte confortabilă, care să ofere o ventilație optimă vara și să te protejeze de frig iarna. Jambierele izolante pentru femei sau bărbați sunt propunerea noastră pentru antrenament la temperaturi negative. Sunt realizate din materiale cu uscare rapida, ceea ce iti garanteaza o senzatie de confort chiar si atunci cand aerul este deosebit de umed.

Deși la prima vedere, hainele de alergare sunt asemănătoare în ceea ce privește edițiile pentru femei și bărbați, nuanțele sportivilor pricepuți care acordă atenție designului nu vor rata nuanțele. Detaliile in cazul pantalonilor sunt vizibile, de exemplu, in taieturi sau in modul de talie. Pantalonii de jogging pentru bărbați au caracteristici diferite, în timp ce versiunile pentru femei sunt diferite. Pantalonii de jogging dama sunt mai conturati pentru ca trebuie sa se potriveasca perfect corpului. Doamnele aleg adesea jambiere strâmte pentru alergare . Pantalonii de jogging pentru femei vin într-o gamă largă de culori, în timp ce cei mai populari în rândul bărbaților sunt simpli, negri sau bleumarin.

Jambiere de alergare

Pantalonii de alergare sunt sortimentul de bază al unui pasionat de alergare. Această piesă vestimentară nu numai că face antrenamentul mai plăcut, dar îi afectează și eficacitatea. Jambierele de alergare de înaltă calitate vă permit să vă mișcați liber. Produsele de la companii precum Rogelli, Kaymaq, Craft sau Rogelli au fost create atât pentru alergători profesioniști, cât și amatori. Prin urmare, vor îndeplini așteptările tuturor persoanelor active fizic. Durabilitatea peste medie, aspectul atractiv și accesoriile funcționale fac ca ghetele de alergare ale mărcilor menționate să fie adaptate nevoilor utilizatorilor.

Pentru un alergător pasionat, conceptul de vreme rea nu există. Exercițiile se efectuează indiferent de aură. Căldură, îngheț, ploaie, zăpadă - nimic nu te poate opri. Totuși, pentru ca efortul tău să fie eficient, trebuie să fii bine pregătit. Codul vestimentar este extrem de important. Pantalonii calduri de alergare vor fi utili la sfârșitul toamnei, iarna și la începutul primăverii. Pe de altă parte, pantalonii sport pentru alergare ventilați se vor dovedi neprețuiți în sezoanele mai calde. Evitați să vă răciți. Excludeți posibilitatea supraîncălzirii. Ai grija de tinuta ta, pentru ca iti influenteaza si rezultatele.

Jambiere de alergare izolate cu reflectoare

Jambierele calde pentru alergare sunt o garanție a confortului. Cu toate acestea, ele pot îndeplini și o altă funcție și nu doar să vă facă alergarea mai plăcută. Prin elemente reflectorizante, acestea îmbunătățesc siguranța. Seara și noaptea, vizibilitatea scade drastic. Chiar și în zonele iluminate corespunzător, șoferii au probleme în a observa alte persoane.

Elementele reflectorizante ale farurilor pot preveni coliziunile. Datorită acestora vei fi mai bine vizibil pentru ceilalți utilizatori ai drumului. În plus, șosetele bine montate fac șosetele de alergare mai atractive vizual. Un exemplu de astfel de aplicație sunt produsele din seria Rogelli Eclipse sau Rogelli Electro. Investind în acest tip de pantaloni de alergare strâmți , obții beneficii suplimentare: îți îmbunătățești siguranța și, în același timp, arăți grozav.

Pantaloni sport funcționali

Atât pantalonii de alergare colorați, cât și cei în culoarea de bază, închisă, se disting și prin alte proprietăți. Una dintre ele este funcționalitatea. Contrar aparențelor, este o caracteristică destul de importantă. Ieși din casă la antrenament. Închizi ușa. Îți pui cheile în buzunar. Ai lovit un gol. Te intorci pentru un rinichi sau alt accesoriu caruia ii ascunzi un pachet. Știi că te va deranja. Nu ar fi mai bine dacă șosetele de alergare ar avea buzunare?

Da, acest supliment ar fi o mare comoditate. Designerii de mărci ale căror produse le veți găsi în oferta noastră s-au gândit la asta. Dar asta nu este tot. Așa cum nu vă place să rămâneți în urmă, la fel și ei au făcut un pas înainte pentru a vă satisface celelalte nevoi.

Buzunare practice în ghetrele de alergare

Pantalonii de alergare pentru bărbați și dresurile de alergare pentru femei trebuie să aibă buzunare. Acestea vor fi utile în timpul exercițiilor fizice. Vei pune în ele nu numai cheile. Acolo vor ajunge și banii sau cardurile magnetice. Ele pot găzdui cu succes un telefon mobil. Un fermoar sau o legare va împiedica căderea obiectelor valoroase. Veți ascunde în ele gustări, atât de necesare atunci când călătoriți pe distanțe lungi. Totuși, amintiți-vă să nu le supraîncărcați. Mai multe lucruri sunt mai balast. Apoi alergarea devine obositoare. In sortimentul nostru veti gasi modele cu doua si trei buzunare.

Fermoare și bătături inovatoare la pantalonii sport

Alte îmbunătățiri includ fermoare și șnururi. Primii cusuți în picioare fac pantalonii de jogging izolați mai ușor de îmbrăcat și scos. O funcție valoroasă nu numai pentru alergători, ci și pentru triatleți. Pe de alta parte, varduturile sub forma de siruri legate cu o curea elastica in talie ajuta la modelarea tinutei. Puteți ajusta rapid jambierele la forma corpului dvs. In acest fel, vei ajusta si tinuta la fiecare tip de antrenament. Această versatilitate va permite exerciții nerestricționate pe o bandă de alergare, o potecă asfaltată sau o pistă forestieră.

Șosete de alergare atractive pentru femei și bărbați

Gusturile bărbaților și femeilor sunt evident diferite. Acest criteriu este vizibil și în garderoba sportului. Pantalonii de jogging pentru femei diferă de obicei în culoare. Sunt mai bogate vizual. În ceea ce privește croiala, se potrivesc corpului mai mult decât modelele standard pentru bărbați. Domnii, la rândul lor, aleg mai des nuanțe închise. De exemplu, pantalonii pentru sporturi de iarnă pentru bărbați sunt oferiți în mare parte în negru și gri. De asemenea, uneori sunt mai largi. Cu toate acestea, elementele care leagă ambele produse sunt durabilitatea și ergonomia. Durabilitatea contribuie la utilizarea îndelungată. Ergonomia afectează confortul, care în același timp se traduce în eficacitatea efortului.

Pantaloni sport - pentru jogging și multe altele

Jambierele sau jambierele izolate nu pot fi folosite doar pentru alergare. Ele pot fi folosite cu succes pentru alte activități. Vor fi o combinație perfectă cu îmbrăcămintea pentru ciclism. Se vor dovedi a fi un echipament valoros în timpul excursiilor pe pârtii. Vor funcționa ca o completare la o ținută de schi sau snowboard. De asemenea, merită să ne amintim despre ele atunci când faceți drumeții în munți. Vara, acestea vor asigura ventilația corpului la altitudini mari. În timpul iernii, totuși, pantalonii izolați vor fi un strat protector valoros împotriva degerăturilor.

pantaloni sport de alergare de înaltă clasă din cele mai bune materiale. Bucurați-vă de cumpărături!

citiți mai departe colaps