Filtru
× Filtru
Filtru
Clar Filtru

Echipament de rulare și accesorii

Nu se poate nega că alergarea este una dintre cele mai populare discipline sportive practicate de amatori. Alergatul este una dintre cele mai naturale forme de exerciții, iar antrenamentul regulat vă permite nu numai să vă îmbunătățiți starea și rezistența, ci și să păstrați o siluetă subțire, tânără și bunăstare. Accesoriile pentru alergători disponibile în sortimentul nostru vor face ca fiecare antrenament - atât amator, cât și profesionist - să fie mai ușor și mai ușor.

În oferta noastră veți găsi o varietate de accesorii pentru alergători. Dacă vă pregătiți pentru a alerga la un maraton sau la orice alt tip de competiție, s-ar putea să fiți interesat de rucsacurile noastre pentru alergarea sacilor de apă care vă permit să vă umpleți fluidele în mod convenabil și regulat, chiar și în călătorii lungi. Toți pasionații de jogging pot dori, de asemenea, curele cu sticle de apă. O centură confortabilă este un aparat de rulare care se potrivește nu numai cu o sticlă de apă sau cu o băutură izotonică, ci și cu chei, un telefon, o bară sau un gel energizant. Dacă călătoriți în principal în aer liber, ar trebui să purtați și ochelari de alergare. Designul lor special oferă o protecție solară excelentă și o vizibilitate excelentă, precum și un confort de neegalat.

În sortimentul nostru veți găsi doar accesorii dovedite, care impresionează prin funcționalitatea și manopera perfectă. Datorită lor, fiecare antrenament va fi nu numai mai plăcut, ci și mai eficient!

citiți mai departe colaps