Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
  • Producător
  • Sortiment
  • Culoare
  • Tipul semnalului
  • Conexiune
Clar Filtru

Din păcate, nu putem găsi produse pe care le căutați. ×

Verificați categoriile din magazin:

Monitoare de impulsuri pentru funcționare

Antrenamentul eficient ar trebui să fie atent înainte de orice. Monitorul ritmului cardiac, printre altele, poate ajuta la implementarea perfectă a sarcinilor în timpul antrenamentului de alergare. Prin controlul parametrilor precum frecvența cardiacă, vă puteți îmbunătăți performanța și vă puteți atinge obiectivele. Rularea ritmului cardiac este utilă și atunci când vă recuperați de o boală sau pentru persoanele cărora li se recomandă doar exerciții fizice moderate.

Monitoarele moderne de ritm cardiac nu sunt doar accesorii simple care vă permit să vă controlați ritmul cardiac. Aceste dispozitive, sub forma unui ceas convenabil, oferă din ce în ce mai des măsurarea multor alți parametri legați de antrenament și activitate - distanța și viteza parcursă, caloriile arse și altele. În același timp, acestea permit analiza statisticilor și progresului, precum și selectarea celor mai adecvate metode de formare. Un monitor de ritm cardiac modern pentru alergători este, prin urmare, un mini-computer la îndemână și un ajutor excelent în obținerea unor rezultate din ce în ce mai bune.

În sortimentul nostru, cu siguranță veți găsi un monitor de ritm cardiac funcțional care să se potrivească nevoilor și bugetului dvs. Avem modele de aspect și funcții diferite, iar fiecare dintre ele se distinge mai ales prin calitate excelentă. Obțineți-vă un ritm cardiac funcțional și de încredere și antrenați-vă mai eficient - bine ați venit!

citiți mai departe colaps