Filtru
× Filtru
Filtru
Clar Filtru

Ochelari de rulare și accesorii

Asigurați un confort maxim în timpul fiecărei alergări. Ochelarii specializați pentru alergare sunt proiectați pentru activități în aer liber. Adaptate la forma feței, formele aerodinamice fac ochelarii imperceptibili și nu restricționează mișcarea. Pe de altă parte, lentilele de înaltă calitate protejează ochii împotriva radiațiilor UV și îmbunătățesc semnificativ vizibilitatea.

Există multe tipuri de ochelari de alergare, astfel încât să puteți alege în funcție de preferințe. Ochelarii de alergare polarizați, datorită filtrelor speciale, reduc strălucirea luminii solare, îmbunătățind vederea. Ochelarii fotocromici sunt perfecti pentru schimbarea condițiilor. Lentilele fotocromice se estompează și se luminează automat, în funcție de intensitatea luminii. De asemenea, puteți pune ochelari de alergare cu lentile interschimbabile, pe care le puteți adapta cu ușurință la nevoile dvs. actuale.

În sortimentul nostru veți găsi numai ochelari de alergare de înaltă clasă, fabricate solid, marca. Acestea garantează protecția profesională a ochilor și confortul de utilizare. Oferim modele cu o varietate de modele și proprietăți, printre care veți găsi cu siguranță ceva pentru dvs. Te invitam!

citiți mai departe colaps