Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
Clar Filtru

Din păcate, nu putem găsi produse pe care le căutați. ×

Verificați categoriile din magazin:

Rucsacuri de alergat

Pregătirea serioasă necesită echipament avansat. Prin urmare, dacă vă pasă de cele mai bune rezultate, merită să investiți în accesoriile de rulare potrivite. Unul dintre ele poate fi un rucsac confortabil și extrem de funcțional pentru alergători. Unicitatea multor modele constă în faptul că sunt sau pot fi echipate cu un sac de apă pentru a fi reumplut cu apă sau orice băutură (de exemplu, izotonică). Datorită acestui fapt, puteți fi hidratat constant chiar și în timpul antrenamentelor intense sau al competițiilor de lungă durată.

Rucsacurile de alergare au forme aerodinamice și o structură concepută pentru confort maxim. Se potrivesc perfect pe spate și nu se lipesc în brațe și, de asemenea, nu se schimbă în timpul mișcărilor intense. Datorită acestui fapt, puteți uita de faptul că sunteți împovărat cu bagaje suplimentare. Rucsacurile de alergare sunt perfecte pentru antrenamente de fond și nu numai. Multe modele sunt potrivite și pentru utilizarea zilnică, oferind un confort excelent la purtare.

Atunci când alegeți un rucsac de alergare, merită să acordați atenție faptului că are un buzunar special pentru o pungă de apă. Acest recipient ușor cu tub înseamnă că vă puteți umple în orice moment nivelurile de lichide, fără mâini. Acest lucru este benefic în special în timpul alergărilor de anduranță lungi și pe traseele dificile. Iti recomandam!

citiți mai departe colaps