Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
Clar Filtru

Din păcate, nu putem găsi produse pe care le căutați. ×

Verificați categoriile din magazin:

Lumini de rulare și reflectoare

Dacă alergarea este pasiunea ta, probabil te-ai antrenat în condiții dificile de mai multe ori. După amurg sau înainte de zori, în ploaie sau în ceață - merită să acordați atenție vizibilității cu fiecare ocazie. Prin urmare, accesoriile de alergare pe care le oferim includ, printre altele o varietate de reflectoare și lămpi care combină o funcționalitate ridicată.

Reflectoarele pentru alergători sunt baza. Hainele specializate sunt adesea echipate cu elemente reflectorizante, dar acest lucru nu este întotdeauna suficient. O bandă de cap obișnuită sau o vestă reflectorizantă vă pot salva chiar viața, deci este cu siguranță o investiție profitabilă. Și mai eficientă este lumina de rulare, care este de obicei așezată pe braț. Lumina uniformă sau pulsatorie vă va marca clar prezența și vă va face să vă simțiți în siguranță.

Indiferent dacă sunteți interesat de o bandă cu LED-uri care funcționează sau dacă alegeți reflectoare clasice, utilizând oferta noastră, puteți fi sigur că alegeți produse fiabile de înaltă clasă. De asemenea, oferim o selecție largă, astfel încât să puteți alege accesorii care să se potrivească perfect nevoilor dumneavoastră. Vă invităm să răsfoiți bogatul nostru sortiment!

citiți mai departe colaps