CAIRN ochelari de schi/snowboard SPEED SPX3000 805, black, 580340805

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >

Descriere

Descriere

Ochelarii SPEED SPX3000 de la Cairn oferă o potrivire versatilă și reprezintă o garanție a confortului de pilotaj la cel mai bun raport calitate-preț, iar datorită aripilor laterale flexibile și reglabile, se potrivesc perfect cu toate tipurile de căști. Ecranul dublu ventilat a fost echipat cu o lentilă de categoria 3 - oferind vizibilitate pe orice vreme. Ochelarii Cairn dispun, de asemenea, de un strat de protecție anti-ceață și de un capac de protecție anti-zgârieturi, precum și de spumă de o singură densitate pentru a vă proteja fața de iritații și urme, pentru o plăcere maximă pe pârtii.

Caracteristicile produsului:

  • Lentile Cat.3
  • Acoperire anti-ceață și capac de protecție anti-zgârieturi
  • Spumă cu o singură densitate
  • Lentile sferice panoramice duble

Tehnologii utilizate:

  • Lentile Cat.3 - transmit între 9% și 16% din lumina soarelui, astfel de lentile trebuie folosite în zilele însorite și fără nori, deoarece transmit foarte puține raze luminoase, astfel încât nu trebuie să strâmbăm din ochi nici măcar atunci când privim spre soare.

  • Acoperire anti-ceață și anti-zgârieturi - lentilele sunt tratate la interior cu un strat anti-ceață care ajută la reducerea aburului, în timp ce partea exterioară a opticii este tratată cu un strat anti-zgârieturi care face ca ochelarii să fie rezistenți la zgârieturi și îi menține în stare excelentă pe o perioadă mai lungă de timp, asigurând o vizibilitate corespunzătoare.

  • Spumă cu o singură densitate - asigură un confort mai mare de utilizare și conferă un aspect atractiv ochelarilor de protecție

  • Lentile sferice panoramice duble - oferă un câmp vizual panoramic larg.

Specificații tehnice:

Sortiment: Ochelari de schi / snowboard
Culoarea cadrului: Negru
Lentile: Gri
Garantia produsului 24 luni
Grupa de vârstă: Adulți

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.