Geantă ghidon BASIL MAGNOLIA CITY BAG 7L, rezistent la apă pastel, poliester powders BAS-17681

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 13.08.2022

Descriere

Descriere

Geantă pentru ghidon BASIL MAGNOLIA CITY BAG 7L, poliester impermeabil, albastru teal + placă de montaj BASIL BASEASY + sistem KLICKFIX ADAPTER PLATE pentru fixare pe stâlpul ghidonului și ghidon detașabil (fără suport) (NOU)

Geanta Basil Basil Magnolia City este un plus indispensabil pentru orice cadru de bicicletă. Montat cu ușurință pe ghidon, acesta oferă mult spațiu de stocare suplimentar pentru lucrurile de zi cu zi. Această geantă este fabricată din poliester durabil, care rezistă bine în toate condițiile meteorologice, cu o căptușeală interioară robustă și proprietăți hidrofuge. Geanta are o capacitate de 7 litri și este extrem de convenabilă pentru depozitarea diferitelor piese de biciclete și alte articole, permițând accesul ușor atunci când aveți cel mai mult nevoie de ele. Dacă călătoriți frecvent cu bicicleta, această geantă este soluția perfectă. Compact, dar elegant. Geanta se închide cu o închidere sigură cu fermoar, iar un compartiment intern oferă o protecție suplimentară pentru obiectele de valoare. În plus, această geantă are un mâner de transport și o curea de umăr detașabilă, astfel încât să o puteți purta cu dvs. în timp ce vă continuați călătoria pe jos. Bordurile reflectorizante îl fac o alegere mai sigură, astfel încât veți fi vizibil pe timp de noapte sau în lumină limitată. Geanta vine cu o placă adaptor BasEasy / Klickfix pre-montată (BAS-70184). Acest lucru face coșul potrivit pentru suporturile BasEasy și Klickfix. Parantezul selectat trebuie achiziționat separat. Este ușor de asamblat și dezasamblat.

Suporturi pentru sisteme detașabile:
- 70177 - SUPORT MANUAL DE BASIL PENTRU PLACE KLICKFIX dia.25-31.8mm sistem de montare a coșului detașabil
- 70182 - BASIL BASEASY SYSTEM Suport de montare EC 22-25,4mm, sistem de montare a coșului detașabil
- 70179 - Suport de montare pentru stâlpul de ghidon BASIL BASEASY 22-26mm fixare, lungime reglabilă a suportului, sistem de montare a coșului detașabil

Funcții:

- Geanta Basil Magnolia City este ușor de asamblat și demontat.
- Geanta este potrivită atât pentru bicicletele electrice, cât și pentru cele obișnuite.
- Garnitură reflectorizantă pentru vizibilitate suplimentară noaptea.
- Capacitatea este de 7 litri.


Dimensiuni: 34 cm x 14 cm x 23 cm
Greutate: 0,87 kg
Sarcina: 5 kg
Capacitate: 7 L
Material: poliester
Poziția pe bicicletă: față
Montare: pe volan
Instalare: inclusă placă de montare BASIL BASEASY + KLICKFIX (BAS-70184) + suport (disponibil separat pentru cumpărare) (BAS-70177 sau BAS-70182 sau BAS-70179)


ISTORIA BASIL

Suntem compania Basil. Vrem să vedem cum vă face plăcere să mergeți cu bicicleta, motiv pentru care creăm accesorii de biciclete frumoase și funcționale, care vă încurajează să mergeți și mai des. Deoarece ciclismul este sănătos și îți oferă zilnic o doză de fericire și efort.

Totul a început în urmă cu 40 de ani, când Ine van Dam a intrat în magazinul de biciclete Nico van Balveren. Căuta un coș de răchită pentru bicicleta ei. Nico a dezvoltat un astfel de coș și a făcut-o pe Ine foarte fericită. Și cel mai important lucru a fost că îi plăceau și mai mult plimbările cu bicicleta din cauza acestui coș.

De atunci nu s-au schimbat multe în afacerea noastră de familie. Pasiunea noastră este să dezvoltăm produse care să facă ciclismul mai distractiv și mai plăcut. Și ținem întotdeauna cont de dorințele dumneavoastră.

Vrem să înțelegem când și de ce mergeți cu bicicleta. Și de ce și când nu conduceți. Învățăm asta în fiecare zi. Combinăm aceste informații cu simțul nostru de calitate, stil și funcționalitate. Împreună, putem răspândi bucuria ciclismului. Ni te vei alatura?

În numele echipei Basil,
Marthijn van Balveren.

Specificații tehnice:

Sortiment: Geantă pentru biciclete
Sex: Femei
Culoare: Albastru
Rezistent la apă: Da
Capacitate: 7,0 L
Fixare: pe volan
Greutate: 870 g
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.