GIRO cască de bicicletă mtb REGISTER INTEGRATED MIPS highlight yellow GR-7095261

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 28.08.2022

Descriere

Descriere

ÎNREGISTRARE MIPS INTEGRATE
Register MIPS este alegerea perfectă pentru orice călătorie. Are un baldachin detașabil care te poate proteja de soare, 22 de orificii de ventilație și MIPS. Această cască are un design subțire și o construcție ușoară pentru a se potrivi stilului dvs. pe drum și pe traseu. Conceput într-o dimensiune convenabilă Universal Fit cu sistemul nostru confortabil de ajustare Roc Loc Sport, Registrul MIPS poate fi reglat cu un buton simplu, deci durează doar câteva secunde. Între timp, gama de culori vă permite să alegeți exact culoarea care se potrivește stilului dumneavoastră. Casca Register MIPS are, de asemenea, un sistem integrat de protecție multi-direcțional la impact MIPS, care poate redirecționa energia și poate oferi o protecție mai bună în cazul anumitor impacturi.

VENTILARE:

  • 22 guri de aerisire

CERTIFICATE:

  • Bicicleta CPSC

CONSTRUCTIE:

  • În construcția Mold
  • Coajă tare
  • Formă compactă

SISTEM DE MONTARE / REGLARE:

  • Roc Loc Sport MIPS

MĂRIMI:

  • UA: 54–61cm
  • UXL: 58–65cm

TEHNOLOGII:

  • Dimensiune Universal Fit - Căștile noastre Universal Fit sunt sculptate pentru a arăta bine prima dată când le încercați și sunt potrivite pentru toată lumea. Dezvoltând dimensiuni proprii ale carcasei bazate pe anumite grupuri de clienți și combinându-le cu un sistem de montare ușor de reglat, este ușor pentru dvs. să obțineți dimensiunea corectă imediat din cutie, fără probleme și cheltuieli pentru încercarea mai multor dimensiuni.
  • MIPS integrate - Toate căștile Giro sunt proiectate pentru a reduce cât mai multă energie posibil în timp ce îndeplinesc și depășesc standardele stricte de siguranță. Scopul căștilor Giro echipate cu un MIPS integrat este de a reduce forțele de rotație. Giro consideră că căștile echipate cu această tehnologie pot reduce forța de rotație care poate fi transferată în creierul călărețului sub anumite impacturi.
  • Construcție în matriță - această structură combină o carcasă exterioară dură din policarbonat cu o căptușeală din spumă care amortizează șocurile cascăi. Procesul de îmbinare permite sisteme de ventilație mai bune, făcând căștile din matriță mai ușoare și mai reci decât căștile tradiționale.

Specificații tehnice:

Sortiment: Cască de bicicletă
Sex: Unisex
Culoare: galben
Garantia produsului 24 luni
Sistem MIPS: Da

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.