GIRO mănuși de ciclism de iarnă inferna black GR-7084766

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 21.04.2024

Descriere

Descriere

Mănuși pentru femei, cu partea superioară a mâinii, realizate din Polartec® Windbloc®, cu o căptușeală din microfleece, care oferă o îndemânare ridicată, menținând în același timp căldura. Palma AX Suede ™ Echo absoarbe puțină umezeală și este căptușită cu lână pentru a vă menține cald. În plus, bulinele reflectorizante de pe întreaga palmă oferă vizibilitate elegantă. Mănușa Inferna este rezistentă la temperaturi de la 4 ° la 10 ° C.

Mână superioară:

  • Impermeabil Polartec Windbloc
  • Serigrafie reflectorizanta
  • Manșetă de neopren alunecată

Palmier:

  • Super Fit pentru femei, proiectat cu trei panouri
  • Căptușeală din lână AX Suede Echo
  • Tehnologie cu ecran tactil pentru utilizare cu dispozitive mobile

Garnitura:

  • Umplerea gelului optimizată

Dimensiuni:

  • S (circumferința mâinii 153-169 mm / lungimea mâinii 153-160 mm)
  • M (circumferința mâinii 170-189 mm / lungimea mâinii 161-169 mm)
  • L (circumferința mâinii 190-210 mm / lungimea mâinii 170-177 mm)

Tehnologii:

  • Super Fit Engineering este un proces propriu care afectează potrivirea, aspectul și designul fiecărei mănuși Giro pentru confort și performanță maxime. Prin potrivirea exactă a mâinii, a degetelor și a zonelor de căptușire cu forma și dimensiunea mâinii, Super Fit Engineering reduce sentimentele de prindere și disconfort, îmbunătățind în același timp aderența, senzația de ghidon și eficiența căptușelii.

  • Tehnologie cu ecran tactil - Ecranele tactile capacitive găsite în majoritatea dispozitivelor mobile, cum ar fi iPhone, răspund la bioelectricitatea naturală a pielii. Conectând fibra la vârful degetelor mănușilor Giro selectate, puteți rămâne în contact cu dispozitivul dvs. mobil fără a scoate mănușa.

  • Construcție de palmier din trei piese - Construcția unică de palmier din 3 piese este realizată pentru a se potrivi mănușilor pentru a reduce senzația de a fi legat. Permite mișcări naturale ale mâinilor pentru un control mai bun, fără a afecta senzația de volan. Prin proiectarea fiecărei părți a mâinii pentru a imita caracteristicile mâinii și ale încheieturii mâinii, mănușile Giro sporesc aderența și asigură cel mai înalt nivel de protecție pentru întreaga mână. O aderență mai bună este necesară pentru un control maxim și senzația de direcție. 2 - MÂINI INTERNE - Super Panoul de palmier Fit Engineered a fost optimizat pentru a oferi o potrivire confortabilă, fără a vă simți prins când apucați ghidonul. Datorită ajustării atente a structurii la forma naturală a mâinii, mănușile rămân flexibile asigurând în același timp un strat protector. 3 - TOATE - Mănușile Giro special concepute sunt concepute pentru a susține mișcarea naturală a mâinii, oferind în același timp o platformă pentru căptușire și protecție acolo unde aveți cea mai mare nevoie. Optimizând grosimea și poziția căptușelii cu zone flexibile integrate, mănușile Giro asigură o mișcare mai naturală a degetelor și articulațiilor.

Specificații tehnice:

Sortiment: Mănuși de iarnă
Sex: Bărbați
Culoare: Negru
Confort: Iarnă
Rezistent la apă: Da
Depreciere: Gelowa
Rezistent la vânt: da
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.