GIRO mănuși de ciclism pentru femei RIV'ETTE CS titanium black GR-7099260

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 18.08.2022

Descriere

Descriere

Aceste mănuși sunt foarte ușoare, oferind în același timp o senzație excelentă de direcție. Cu mănușile Riv'ette CS veți avea senzația că nu aveți nimic pe mâini. Acestea sunt cele mai ușoare mănuși de degete lungi pe care Giro le-a fabricat vreodată. Ei folosesc cea mai bună țesătură elastică italiană Gradient. Aceasta este alegerea perfectă atunci când temperaturile încep să crească și aveți nevoie de confort maxim. În plus, palma interioară Cool Skin ™ este ușoară și rezistentă, dar foarte respirabilă.

Palma superioară:

  • Construcție ușoară, cu alunecare
  • Suprafață de ștergere din microfibră foarte absorbantă
  • Țesătură stretch gradată pentru o mai bună absorbție a umezelii, durabilitate și respirabilitate

Palma interioară:

  • Tehnologie Super Fit cu trei panouri
  • Palma din microfibre Cool Skin
  • Panou întărit la partea inferioară a palmei


Tehnologie:

Super Fit Engineering este un proces brevetat care influențează potrivirea, aspectul și designul fiecărei mănuși Giro pentru un confort și o performanță maximă. Prin adaptarea cu atenție a palmei, a degetelor și a zonelor de căptușeală la forma și dimensiunea mâinii, Super Fit Engineering reduce senzația de prindere și disconfort, îmbunătățind în același timp aderența, senzația de ghidon și eficiența căptușelii. Și cu șase mărimi disponibile pentru acest model, aproape orice rider poate alege o pereche de mănuși care să se potrivească nevoilor sale.

Construcția palmei în trei piese - O construcție unică a palmei în trei piese este creată pentru a se potrivi cel mai bine mănușilor. Acesta permite mișcarea naturală a mâinii pentru un control mai bun, fără a afecta senzația ghidonului. Fiecare parte a mâinii, este concepută pentru a imita mișcarea mâinii, mănușile Giro cresc aderența și oferă cel mai înalt nivel de protecție pentru întreaga mână. Panoul pentru degetul mare cu tehnologie Super Fit oferă libertatea de mișcare și aderența îmbunătățită necesară pentru un control maxim. Panoul din palmă Super Fit Engineered a fost optimizat pentru a oferi o potrivire confortabilă, fără disconfort la prinderea ghidonului. Prin adaptarea atentă a designului la forma naturală a mâinii, mănușile mențin flexibilitatea, oferind în același timp un strat de protecție. Mănușile Giro special concepute pentru a susține mișcarea naturală a mâinii. Prin optimizarea grosimii și a poziției căptușelii cu ajutorul zonelor Flex Zone integrate, mănușile Giro oferă protecție acolo unde aveți cea mai mare nevoie.

Graficul de dimensiuni:

S (circumferința mâinii 155-169 mm / lungimea palmei 160-169 mm)
M (circumferința palmei 170-189 mm / lungimea palmei 170-184 mm)
L (circumferința palmei 190-204 mm / lungimea palmei 185-195 mm)
XL (circumferința palmei 205-210 mm / lungimea palmei 196-205 mm)

Specificații tehnice:

Sortiment: Mănuși de vară
Sex: Femei
Culoare: Negru
Confort: Vară
Depreciere: lipsa
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.