GIRO pantaloni scurți de ciclism pentru femei HAVOC H2O midnight blue GR-7106908

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 07.09.2022

Descriere

Descriere

Laminatul impermeabil stretch DWR în 3 straturi cu cusături etanșate este asortat cu un panou de șezut Cordura® Ripstop pentru o durabilitate și o rezistență sporită la abraziune. Fermoarele impermeabile de pe panourile de aerisire și buzunarul din spate securizat țin la distanță frigul și ploaia, în timp ce deschiderile reglabile ale taliei și ale picioarelor ajută la optimizarea croielii, asigurând în același timp respirabilitatea. Elementele reflectorizante originale 3M® completează aspectul.

Material:

  • Material principal: 100% nailon, țesătură laminată în 3 straturi, extensibilă în 2 direcții, rezistentă și durabilă
  • Scaun: Cordura® 100% nailon, Cordura® ripstop panou extra durabil pentru scaun
  • Acoperire hidrofugă durabilă (DWR), rezistență la apă 15.000 mm / respirabilitate 6000 g / m2
  • Fermoar frontal rezistent la apă, cusătură complet sigilată, tiv reglabil, glugă și mânecă cu file, 2 panouri de ventilație cu fermoar / buzunare pentru mâini, deschidere de ventilație în spate
  • Buzunar spate cu fermoar rezistent la apă în talie: ajustare externă a taliei cu file: ajustare a deschiderii piciorului: intern : 14"/ 35,6 cm (mărimea 32): logo 3M® reflectorizant (negru)


Tehnologii:

  • Țesătură Havoc H20 - această țesătură este făcută pentru utilizare activă, o țesătură durabilă, elastică în două direcții, care are 3 straturi de laminare. Are proprietăți impermeabile de 15.000 mm și respirabilitate de 6000 g/m2 pentru a vă menține uscat în cele mai umede condiții.

  • Fermoare impermeabile - acestea împiedică ploaia și umezeala, permițându-vă să le deschideți atunci când este necesar pentru reglarea temperaturii.

  • Căptușeală reglabilă - sunt prevăzuți cu căptușeală pentru a ține la distanță vântul, umezeala și frigul.

  • Acoperire hidrofugă durabilă (DWR) - un strat durabil, hidrofug adăugat la țesăturile Giro pentru a le face rezistente la îmbibare.

  • Cusături complet etanșate - toate cusăturile sunt complet lipite cu o bandă impermeabilă care este sudată pe îmbrăcăminte, asigurându-se că cusăturile nu permit trecerea apei.

  • Dispozitive externe de reglare a taliei - dispozitivele externe de reglare a taliei vă permit să ajustați rapid și ușor ținuta perfectă fără a fi nevoie de o curea.

  • Buzunar securizat cu fermoar - ascundeți în siguranță obiectele esențiale, cum ar fi gustările, cheile și cărțile de credit.

  • Elemente reflectorizante - elementele reflectorizante sporesc vizibilitatea seara sau în condiții de întuneric atunci când sunt iluminate de puncte luminoase cu lumină slabă, cum ar fi farurile mașinilor, returnând lumina către sursa de lumină originală și ajungând la ochii conducătorilor auto.

Specificații tehnice:

Sortiment: Pantaloni scurti
Sex: Femei
Culoare: Albastru
Buzunar: Pe lacăt
Bretele: nie
Insert pentru biciclete: Nu
Material: Neizolat
Rezistent la apă: Da
Lungimea piciorului: Mic de statura
Rezistent la vânt: da
Tăiere: Gratuit
Tip insert biciclete: Lipsa
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.