GIRO REMEDY mănuși de ciclism GR-7085589

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 25.05.2022

Descriere

Descriere

PENTRU CELE MAI DURĂ CONDIȚII

Mănușile Remedy ™ X2 sunt proiectate pentru călătorie agresivă pe traseu și coborâre, oferind o protecție mai bună pentru mâini și o respirabilitate suplimentară. Am încorporat mai multe tehnologii cheie care diferențiază Remedy X2 - armătura Poron® XRD ™ păstrează protejarea articulațiilor. Utilizarea strategică a pielii sintetice AX Suede ™, făcând aceste mănuși flexibile, dar rezistente. În ciuda asigurării de avarie adăugate, Remedy X2 are o senzație de bară unică datorită designului semi-triplu Super Fit ™. Partea superioară ușoară cu plasă elastică cu 4 căi, menține mâinile reci, chiar și cu protecție suplimentară.

SPECIFICAȚIE:

Mână:

  • Construcție cu trei panouri Super Fit ™
  • Piele sintetică AX Suede ™
  • Cusăturile duble adaugă durabilitate
  • Mâner Sonic sudat
  • 94% poliester, 6% elastan

Munte:

  • Plasă respirabilă cu 4 căi rezistentă la umiditate
  • Protecția tibiei Poron® XRD ™ Concepută pentru durabilitate
  • 65% nailon, 27% poliester, 8% elastan

Garnitura:

  • Poron® XRD ™ 100% cauciuc

Caracteristici:

  • Suprafață de ștergere cu microfibră foarte absorbantă
  • Închidere Velcro® cu profil redus
  • Tehnologie cu ecran tactil

TEHNOLOGII:

O structură în trei părți

Construcția noastră unică de mână din 3 piese ajustează potrivirea mănușilor noastre pentru a reduce umflarea și permite mâinilor să se miște în mod natural, oferindu-vă un control mai bun fără a compromite senzația de bară. Prin proiectarea fiecărei părți a mâinii pentru a imita funcțiile și articulația mâinii, mănușile Giro sporesc aderența și oferă cel mai înalt nivel de protecție pentru întreaga mână.

  • 1 - THUMB Lemnul pătrat Super Fit Engineered este esențial pentru a asigura o potrivire perfectă a mâinii, permițând în același timp libertatea de mișcare și aderența sporită necesară pentru controlul și simțirea maximă a centurii.

  • 2 - PALM Panoul cu tehnologie Super Fit este optimizat pentru a asigura o potrivire confortabilă fără a se apleca atunci când apucați ghidonul. Prin ajustarea atentă a mâinii la curba naturală a mâinii, mănușile noastre rămân flexibile, oferind în același timp un strat protector.

  • 3 - BODY Super Fit - Construcția proiectată a mănușii Giro este concepută pentru a susține mișcarea naturală a mâinii, oferind în același timp o platformă pentru căptușire și protecție acolo unde aveți cea mai mare nevoie. Optimizând grosimea și poziția căptușelii cu zone flexibile integrate, mănușile Giro asigură o mișcare mai naturală a degetelor și articulațiilor.

SUPER FIT ™
Tehnologia Super Fit Engineering este un proces brevetat care ghidează potrivirea, designul și designul fiecărei mănuși Giro pentru confort și performanță maxime. Prin potrivirea atentă a degetelor și a zonelor de umplere cu forma și dimensiunea mâinii, tehnologia Super Fit Engineering reduce umflarea și disconfortul, îmbunătățind aderența și eficacitatea căptușelii. Și cu până la șase dimensiuni disponibile pe fiecare model, aproape orice călăreț poate adapta o pereche de mănuși pentru a se potrivi nevoilor lor.

Tehnologie cu ecran tactil ™
Tehnologie care vă permite să utilizați dispozitive cu ecran tactil fără a scoate mănuși.

TECHNOGEL®
Technogel este un material poliuretanic propriu destinat inițial pentru aplicații medicale. Folosim Technogel pentru căptușeală în cele mai bune mănuși, datorită caracteristicilor sale excelente de distribuție a presiunii. Când este apăsat între mănușă și ghidon, Technogel se formează pe mână deformându-se de-a lungul tuturor celor trei axe. Materialele de umplere normale tind să se deformeze numai de-a lungul unei axe, ceea ce face ca presiunea să se acumuleze în zonele de contact direct.

Specificații tehnice:

Sortiment: Mănuși de vară
Sex: Bărbați
Culoare: galben
Confort: Vară
Depreciere: Gelowa
Rezistent la vânt: da
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.