Ochelari de schi/snowboard de iarnă GIRO BALANCE CITRON ARR MTN (VIVID ONYX 14% S3) GR-7105298

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >

Descriere

Descriere

Ochelarii de protecție Balance™ oferă stil clasic full-frame cu tehnologie modernă de vedere. Acești ochelari au o optică excepțională - cu un contrast îmbunătățit și o claritate fără precedent - datorită lentilei VIVID toric cu optică ZEISS. Un nou model pentru 2019 cu beneficiile excelente ale tehnologiei de ventilație EVAK care previne aburirea geamurilor. Această formă universală oferă echilibrul perfect între stil și funcționalitate ridicată.

Cadru:

  • Design de cadru EXV

Sticlă:

  • Sticlă VIVID toric cu optică ZEISS
  • Conține o sticlă VIVID ZEISS:

VIVID ONYX 14% S3 - FULL SUN
* procentul de transmisie a luminii

< br / >
Specificație:

  • EXV - tehnologie de vizualizare extinsă
  • Tehnologia EVAK™ Vent
  • Trei - strat de spumă pe față cu finisaj microfleece
  • Acoperire anti-aburire
  • Compatibilitate perfectă cu toate căștile Giro
  • OTG - poate fi purtat peste ochelari

Tehnologii:

TEHNOLOGIA EVAK VENT - Tehnologia Evak Vent utilizată numai în Modele de ochelari VIVID, foloseste o noua spuma din material extrem de durabil, neabsorbant. Orificiile de ventilație EVAK minimizează riscul de aburire prin eliberarea umezelii în timp ce creează o barieră de protecție.

TEHNOLOGIE EXPANSION VIEW - Tehnologie Expanded View - Dezvoltată și rafinată la centrul nostru de cercetare și dezvoltare din Santa Cruz, California, tehnologia revoluționară a Giro ( EXV ) este un nou design de cadru care creează un câmp vizual de neegalat. Am început prin a proiecta un ochelari de protecție compatibil cu o cască, apoi am eliminat și redus materialul pentru cadru și am proiectat zone fără ramă pentru a optimiza lentilele sferice masive și pentru a obține o viziune periferică maximă în ochelarii noștri.

VIVID - este o tehnologie patentată a lentilelor. dezvoltat de Giro în colaborare cu Zeiss Optics, care îmbunătățește experiența vizuală pe zăpadă prin îmbunătățirea contrastului și claritatea imaginii. Tehnologia VIVID manipulează eficient lumina albastră, permițând luminii albastre contrastante să treacă, blocând radiațiile UV dăunătoare. VIVID filtrează, în esență, tulbureala și vă eliberează ochii pentru a vedea drumul din față și pentru a vă concentra pe a vă bucura de plimbare.

VIVID reduce oboseala ochilor, îmbunătățește timpii de reacție, crește încrederea și asigură o vedere precisă, fără saturație excesivă a culorii. < /p>

Specificații tehnice:

Sortiment: Ochelari de schi / snowboard
Culoarea cadrului: Verde
Lentile: Întuneric
Garantia produsului 24 luni
Grupa de vârstă: Adulți

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.