Mike SPORT

În calitate de Mike SPORT, vindem comerț electronic din 2005. Oferta noastră include mărci proprii și mărci de la distribuitori.

La MIKESPORT, suntem încântați să vă prezentăm secțiunea noastră Mikesport Customer Reviews a site-ului web. Știm cât de importante sunt opiniile clienților noștri, motiv pentru care încercăm să oferim cele mai bune servicii și să oferim produse de cea mai înaltă calitate.

Ca magazin online din Polonia, ne pasă de clienții noștri în fiecare etapă a experienței lor cu noi. Încercăm să oferim confort și securitate atunci când plasăm o comandă, livrare rapidă și asistență post-vânzare profesională.

Ne bucurăm că produsele noastre sunt disponibile nu numai în Polonia, dar și în Cehia, Slovacia, România, Ungaria, Germania, Austria, Belgia, Țările de Jos și Italia. Oferim produsele noastre prin domeniile magazinului mikesport.pl, mikesport.ro, mikesport.cz, mikesport.sk, mikesport.de, mikesport.eu, mikesport.huprecum și pe platforme de tranzacționare populare precum Amazon sau Allegro.

Suntem mândri de clienții noștri care au fost de acord să-și împărtășească părerile despre magazinul nostru. Opiniile clienților sunt foarte importante pentru noi și ne ajută să ne dezvoltăm și să ne îmbunătățim constant oferta.

Vă invităm să vizitați secțiunea Mărturii clienți a site-ului nostru unde puteți găsi mărturii reale de la clienții noștri. Datorită acestui fapt, poți fi sigur că achizițiile tale vor fi întotdeauna satisfăcătoare.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată în noi. Suntem mândri să oferim cele mai bune produse sportive și servicii profesionale pentru clienți.


Părere


Iată o listă cu câteva locuri selectate în care puteți citi recenzii despre magazinul Mike SPORT


Compari.ro

https://www.compari.ro/stores/mikesport


Heureka.sk

https://obchody.heureka.sk/mikesport-sk/recenze/


Zbozi.cz

https://www.zbozi.cz/obchod/mikesport


Heureka.cz

https://obchody.heureka.cz/mikesport-cz/recenze/


Arukereso.hu

https://www.arukereso.hu/stores/mikesport


Google

https://www.google.com/shopping/ratings/mikesport


Ebay.de

https://www.ebay.pl/usr/mikesportAmazon.de

https://www.amazon.de/mikesport


Ceneo.pl

https://www.ceneo.pl/sklepy/mikesport.pl


Allegro.pl

https://allegro.pl/uzytkownik/sklep-mikesport

https://allegro.pl/uzytkownik/mikesport_pl