CAIRN ochelari de schi/snowboard FREERIDE 202 PHOTOCHROMIC, Black, 580068202

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 12.02.2022

Descriere

Descriere

Ochelari de vedere FREERIDE FOTOCHROMIC de la Cairn cu lentilă fotocromatică, adaptabile la toate condițiile meteorologice. Lentilele ochelarilor fotocromici combină caracteristicile lentilelor din categoriile 1-3 pentru o utilizare versatilă în toate condițiile meteorologice. Cadrul flexibil, de dimensiuni medii, este potrivit pentru fețele mai mici. Ochelarii Cairn au, de asemenea, o acoperire anti-ceață și un capac de protecție anti-zgârieturi, precum și o spumă de o singură densitate pentru a proteja fața de abraziuni și vezicule pentru o plăcere maximă pe pante.

Caracteristicile produsului:

  • Ochelari fotocromici
  • Acoperire anti-ceață și capac anti-zgârieturi
  • Spumă cu densitate simplă

Tehnologii utilizate:

  • Lentile fotocromice - se adaptează constant la condițiile de iluminare în schimbare: se întunecă sau luminează automat. Acestea combină caracteristicile lentilelor din categoriile 1 - 3, prin modificarea procentului de transmitere a luminii, se adaptează vremii. Acestea protejează împotriva orbirii și a radiațiilor UV dăunătoare.

  • Acoperire anti-ceață și anti-zgârieturi - lentilele din interior sunt acoperite cu un strat anti-ceață, care ajută la reducerea formării de ceață, în timp ce partea exterioară a opticii este acoperită cu un strat Anti Scratch, ceea ce face ca ochelari de protecție rezistenți la zgârieturi și rămâne în stare excelentă pentru o lungă perioadă de timp, asigurând o vizibilitate adecvată.

  • Spumă cu densitate unică - oferă un confort mai mare de utilizare și conferă ochelarilor un aspect atractiv

Specificații tehnice:

Sortiment: Ochelari de schi / snowboard
Culoarea cadrului: Negru
Lentile: Polarizare
Garantia produsului 24 luni
Grupa de vârstă: Adulți

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.