GIRO Ochelari de protecție pentru bicicletă blok mtb red grey (grey cobalt 10% S3 + clear 99% S0) atașament pentru skidders GR-7086550

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 09.06.2023

Descriere

Descriere


Ochelarii de protecție cu cilindru au un stil retro, oferind o vizibilitate excelentă cu optica Zeiss.

Tehnologia de ventilație EVAK, durabilă și care minimizează ceața, asigură o vizibilitate clară, în timp ce spuma de față din microfleece cu trei straturi face ca pomeții să fie mai protejați în partea superioară. Blocul combină, de asemenea, câmpul vizual larg al EXV cu claritatea excepțională a lentilelor VIVID cu optică ZEISS®.

  • Cadru: Construcție cadru EXV
  • Sticlă: lentilă cilindrică VIVID turnată prin injecție cu optică ZEISS®.
  • GREY COBALT 10% sticlă colorată S3 + 99% sticlă transparentă S0

Tehnologii:

  • Tehnologia de lentile vivid cu optică Zeiss - vivid este o tehnologie de lentile patentată, dezvoltată de Giro în colaborare cu Zeiss optics - care îmbunătățește experiența vizuală pe zăpadă prin creșterea contrastului.
  • Lentile cilindrice turnate prin injecție cu optică Zeiss - Lentilele cilindrice turnate prin injecție ajută la rafinarea opticii și la minimizarea distorsiunilor care pot apărea în cazul lentilelor cilindrice termoformate.
  • Tehnologia Expansion view - Dezvoltată și rafinată la sediul centrului nostru de cercetare și dezvoltare din Santa Cruz, California, tehnologia revoluționară Giro Expansion View Technology (EXV) este un nou design de cadru care creează un câmp vizual de neegalat. Am început prin a proiecta ochelari de protecție compatibili cu casca, apoi am eliminat și redus materialul din ramă și am proiectat zone fără ramă pentru a optimiza lentilele sferice masive pentru o viziune periferică maximă în ochelarii noștri.
  • Tehnologia de ventilație Evak - Tehnologia de ventilație EVAK, utilizată exclusiv la modelele de ochelari de protecție Vivid, utilizează o nouă spumă fabricată dintr-un material ultrarezistent și neabsorbant. Gurile de aerisire EVAK minimizează aburirea prin eliberarea umezelii, creând în același timp o barieră împotriva elementelor.
  • Acoperire anti-ceață - Fiecare lentilă a ochelarilor de protecție Giro are acoperirea noastră anti-ceață, pentru o vizibilitate clară și o experiență bună de pilotaj.

Specificații tehnice:

Sortiment: Ochelari de ciclism
Lentile:
  • Incolor
  • Schimbabil
Garantia produsului 24 luni
Grupa de vârstă: Adulți

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.