Îmbrăcăminte Rogelli ce companie este aceasta? O scurtă istorie a mărcii care produce îmbrăcăminte pentru ciclism și alergare

Îmbrăcăminte Rogelli - calitate, istorie și confort

Rogelli este unul dintre cele mai recunoscute mărci din industria îmbrăcămintei sport. Această companie olandeză produce de mulți ani îmbrăcăminte excelentă atât pentru bicicliști, cât și pentru alergători. În acest articol, vă vom prezenta istoria mărcii și detalii legate de producția de îmbrăcăminte Rogelli.

O scurtă istorie a mărcii Rogelli

Rogelli Sportswear a fost fondată în 1974 în Brabantul de Nord, inima lumii ciclismului olandez. Rogelli Sportswear are succes de ani de zile, iar în 1992 Rini Wagtmans a achiziționat marca Rogelli ca parte a GOWA Sportswear BV, cu sediul în Sint Willebrord.

Rini Wagtmans a fost ciclist profesionist și a participat de patru ori la Turul Franței. Este unul dintre olandezii care au purtat cunoscutul tricou galben în timpul Turului Franței. Avea o carieră de ciclism strălucită în față până când sănătatea a început să sufere. A dezvoltat probleme cu inima și a trebuit să se oprească cu bicicleta. Dar pasiunea lui pentru ciclism a rămas și Rini a decis să înființeze o companie de îmbrăcăminte pentru ciclism. El știa ca nimeni altcineva ce ar trebui să aibă îmbrăcăminte bună și excepțional de confortabilă pentru ciclism și și-a propus obiectivul de a îmbunătăți îmbrăcămintea pentru bicicliști. Pe baza propriei experiențe și cunoștințe, a comandat îmbrăcăminte de ciclism care nu era doar funcțională, ci mai presus de toate confortabilă. S-a dovedit a fi o mișcare bună și Rogelli a devenit o marcă de îmbrăcăminte de ciclism de succes.

Rogelli - o afacere de familie

Fiul lui Rini, Marijn Wagtmans, a preluat compania în 1996. A văzut noi oportunități și, sub conducerea sa, Rogelli a devenit un brand internațional de îmbrăcăminte sport. Pe măsură ce comerțul electronic și marketingul online au devenit din ce în ce mai importante în lumea afacerilor, a treia generație era pregătită să modernizeze compania. Cei doi nepoți ai lui Rini, Melvin și Michael Wagtmans, conduc compania din 2018. Melvin, fiul cel mic al lui Marijn, este responsabil de chestiunile organizaționale în calitate de CEO, în timp ce fratele său mai mare Michael, în calitate de Director de creație, este responsabil în principal de dezvoltarea colecției. O colecție pentru bărbați, femei și copii care nu mai constă doar din îmbrăcăminte pentru ciclism, ci și din îmbrăcăminte de alergare, haine de triatlon, îmbrăcăminte fitness și chiar o linie de formă liberă.

Vederea clară a lui Rogella

 Pentru brandul Rogelli, moștenit de a treia generație, un viitor durabil este cheia. Misiunea companiei, spune Melvin Wagtmans, este de a face posibil ca un număr cât mai mare de oameni să facă sport în îmbrăcăminte sportivă confortabilă. Compania consideră că toată lumea ar trebui să se poată bucura de sport în îmbrăcăminte de înaltă calitate și funcțională, indiferent de nivelul lor de avansare. Sloganul lui Rogelli: „Bucurați-vă de distanța” se reflectă nu numai în designul îmbrăcămintei, ci și în istoria mărcii, care spune povestea bucuriei sportului. Când cumperi haine sport de la Rogelli, devii parte din această poveste.

Producția de îmbrăcăminte pentru ciclism Rogelli, unde?

În prezent, îmbrăcămintea pentru ciclism Rogelli este produsă în mai multe țări. Modelele de bază precum tricoul de ciclism Rogelli Perugia 2.0, tricoul de ciclism pentru femei Rogelli Abbey și pantalonii scurți de ciclism Rogelli ECON sunt fabricați în China. În ciuda acestui fapt, acestea sunt modele care se bucură de o mare popularitate și de un raport preț-calitate senzațional. Este greu de găsit un alt brand care să ofere o gamă atât de largă de îmbrăcăminte pentru ciclism pentru vară și iarnă. Indiferent de sezon, fiecare va găsi ceva pentru sine.

Modele mai avansate de îmbrăcăminte pentru ciclism Rogelli sunt produse în Uniunea Europeană, de ex. în Italia şi Polonia. Printre exemple se numără tricoul de ciclism pentru femei Rogelli FLORA Rogelli animal waves și tricoul de ciclism pentru bărbați Rogelli Team 2.0. Avantajul productiei in UE este faptul ca materialele folosite pentru productie sunt de o calitate mai buna, iar inserturile de ciclism folosite la pantalonii scurti Rogelli provin din fabrici italiene specializate in producerea inserturilor de ciclism de cea mai buna calitate din lume. Chiar și mărcile chineze de îmbrăcăminte pentru ciclism folosesc materiale și inserții italiene pentru pantaloni scurți de ciclism, ceea ce dovedește calitatea lor înaltă. Produsele Rogelli fabricate în Europa sunt mai scumpe decât cele fabricate în China, dar asta e de înțeles, pentru că marca oferă o calitate deosebită și cele mai bune tehnologii disponibile pe piață și este în continuare mai ieftină decât mulți concurenți globali.

Tricouri de ciclism Rogelli

Îmbrăcăminte de alergare Rogelli, unde se fabrică?

Îmbrăcămintea de alergare a lui Rogelli, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, este produsă în principal în fabrici din China. În ciuda faptului că sunt originare din Asia, calitatea produselor Rogelli rămâne la un nivel foarte înalt și nu este inferioară calității altor mărci cunoscute. Deși Rogelli nu oferă modele de îmbrăcăminte pentru alergare de ultimă generație, atât amatorii, cât și profesioniștii vor găsi cu ușurință ținuta de alergare potrivită fără a cheltui o avere.

Îmbrăcăminte pentru ciclism Rogelli

Brandul Rogelli oferă sute de produse de îmbrăcăminte pentru ciclism, inclusiv modele pentru bărbați, femei și copii. Modele diverse, o selecție largă și un preț atractiv plasează marca Rogelli în fruntea clasamentului magazinelor mikesport.pl.

Oferta de îmbrăcăminte pentru ciclism Rogelli include, printre altele:

  • tricouri de ciclism de vară pentru bărbați de la aproximativ 140 PLN până la peste 500 PLN,
  • tricouri profesioniste de ciclism pentru femei, inclusiv hituri de vânzări, cum ar fi tricoul ABBEY fără mâneci,
  • pantaloni scurți de ciclism pentru femei și bărbați, cu sau fără salopete, inclusiv modele cu tampoane confortabile pentru distanțe lungi,
  • hanorace de ciclism, perfect asortate la culoare cu celelalte elemente ale colecției, inclusiv cu cel mai bine vândut hanorac Rogelli Caluso,
  • jachete de ciclism de iarnă cu membrană antivânt, apreciate pentru funcționalitatea lor și populare printre bicicliști,
  • pantaloni termoactivi pentru ciclism, cu sau fără bretele, precum modelul Rogelli Fondo sau Rogelli LARA pentru femei,
  • mănuși de ciclism pentru iarnă și vară, inclusiv modelele Phoenix, Solid și Core,
  • șosete de ciclism, inclusiv modelele populare de Lână pentru iarnă și pachetul de două Coolmax pentru vară,
  • Oferta Rogelli MTB, inclusiv pantaloni scurți de ciclism adventure mtb scurt și tricouri cu mâneci scurte sau lungi din seria adventure MTB, realizate din materiale cu rezistență sporită la deteriorarea mecanică și caracterizate prin proprietăți bune de ventilație.

Toate produsele Rogelli se caracterizează prin calitate și funcționalitate ridicate, ceea ce le face o alegere excelentă pentru fiecare ciclist.

Pantaloni scurți de ciclism Rogelli Adventure din seria loose pentru MTB



 
Colecția de îmbrăcăminte pentru ciclism Rogelli include multe produse, inclusiv lenjerie termoactivă, jachete de transpirație și tricouri cu mâneci scurte și lungi. Pantofii de ciclism Rogelli sunt o noutate aparuta in ultimele sezoane si sunt dedicati amatorilor care cauta produse de buna calitate la un pret accesibil.

În 2020, marca Rogelli a introdus și căștile de biciclete în oferta sa. Disponibil în culori de bază, au câștigat foarte multă popularitate încă de la început.

 Tricou Rogelli Adventure din seria loose pentru MTB

Hainele de ciclism Rogelli sunt produse de înaltă calitate, disponibile într-o gamă largă și culori bogate. Toate produsele Rogelli sunt realizate din material respirabil, care asigură o ventilație optimă și uscare rapidă.

 

Vezi toate produsele de la îmbrăcăminte pentru ciclism Rogelli >>>

Rogelli haine de alergat

Rogelli este un brand de îmbrăcăminte pentru alergare care oferă multe produse pentru alergători. Oferă îmbrăcăminte de înaltă calitate la un preț accesibil. Daca esti un alergator care cauta imbracaminte de buna calitate, atentie la oferta Rogelli. Mai jos sunt trei secțiuni dedicate diferitelor aspecte ale produselor Rogelli.

Secțiunea 1: Confortul de alergare

Hainele bune pentru alergare ar trebui să ofere confort și libertate de mișcare. Produsele Rogelli sunt realizate din materiale care vă permit să vă mișcați liber. Cămășile de alergare pentru bărbați și femei sunt disponibile în versiuni cu mânecă scurtă, mânecă lungă și fără mâneci. Pantalonii scurți de alergare maraton sunt disponibili în versiuni cu picioare lungi și scurte sau pantaloni scurți de alergare asorți. Îmbrăcămintea de alergare Rogelli oferă confort maxim în timpul antrenamentului.

Secțiunea 2: Rezistența la intemperii

Vremea poate fi imprevizibilă, dar îmbrăcămintea de alergare bine concepută ar trebui să poată face față oricărei situații. Rogelli oferă hanorace pentru alergare care sunt perfecte pentru zilele mai reci. Dacă este necesar, merită să obțineți și o jachetă de vânt sau o vestă care să ofere protecție împotriva vântului și a ploii. Îmbrăcămintea de alergare Rogelli este durabilă și rezistentă la condițiile meteorologice, datorită cărora alergatul nu încetează să fie o plăcere.

Secțiunea 3: Accesorii de alergare

Pe lângă îmbrăcămintea pentru alergare, Rogelli oferă și accesorii care ușurează antrenamentul. Palarii, maneci, manusi de alergat pentru iarna sunt doar cateva exemple. Toate produsele sunt realizate cu grijă din cele mai bune materiale pentru a asigura confort maxim pentru utilizator.

Vezi toate hainele de alergare Rogelli ->

În cele din urmă, asigurați-vă că vedeți filmul care promovează îmbrăcămintea și marca Rogelli. Scrieți în comentarii ce părere aveți despre marca Rogelli. Daca folosesti produsele lor, ce pareri ai despre marca Rogelli. Ce iti place la el si ce ai schimba?

 

adauga comentariu

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.