Ai bicicleta ta, acum este timpul să iei hainele potrivite. Fără îndoială, elementul cheie al garderobei fiecărui ciclist este un tricou de ciclism. În articolul de astăzi, vă vom povesti despre tricourile de ciclism marca ROGELLI. Vei afla ce modele sunt cel mai des alese de biciclisti, care sunt avantajele lor si ce sa cauti atunci cand iti alegi cel mai bun tricou de ciclism pentru tine. Cufundă-te în lumea tricourilor de ciclism ROGELLI și vezi că hainele bine alese pot face o mare diferență în timpul călătoriilor tale cu bicicleta.

I. Introducere
A. Introducerea mărcii ROGELLI
II. Tricouri de ciclism ROGELLI
A. Descrierea tricourilor de ciclism ROGELLI
Cele mai vândute tricouri de ciclism ale lui B. ROGELLI în 2023
III. Nou pentru 2023
A. Descrierea noilor tricouri de ciclism ROGELLI pentru 2023
IV. rezumat
A. Rezumatul beneficiilor tricourilor de ciclism ROGELLI
B. Sfaturi despre cum să alegi cel mai bun tricou de ciclism pentru tine



I. Introducere

Rogelli este un brand de îmbrăcăminte care și-a început operațiunile în 1974 în Brabantul de Nord, Țările de Jos. Fondatorul mărcii a fost Rini Wagtmans, un fost ciclist profesionist și participant de patru ori la Turul Franței. După ce și-a încheiat cariera de ciclism, a decis să înființeze o companie care produce îmbrăcăminte pentru bicicliști. Datorită propriilor cunoștințe și experiență, a creat unul confortabil și funcțional îmbrăcăminte pentru ciclism care a câștigat recunoaștere în rândul pasionaților de ciclism din întreaga lume.

În prezent, marca Rogelli este un producător recunoscut de îmbrăcăminte sport de înaltă calitate, în special cămăși pentru ciclism

II. Tricouri de ciclism ROGELLI

Tricourile de ciclism ROGELLI se caracterizează în primul rând prin calitate și funcționalitate ridicate. Sunt ușoare și respirabile, ceea ce este foarte important în timpul antrenamentelor intense sau a curselor. De asemenea, merită să acordați atenție durabilității lor și raportului preț-calitate foarte bun. Datorită acestui fapt, tricourile ROGELLI sunt capabile să îndeplinească chiar și cele mai solicitante condiții și nu ne strică bugetul gospodăriei.

Cele mai vândute tricouri de ciclism ale lui ROGELLI în 2023 sunt:

  1. Tricou de ciclism masculin PERUGIA 2.0
  2. tricou de ciclism pentru bărbați COURSE
  3. Tricou de ciclism barbatesc model HERO II
  4. Tricou de ciclism barbatesc model TEAM 2.0
  5. Tricou de ciclism masculin esential
  6. Tricou de ciclism pentru femei esential
  7. Tricou pentru ciclism pentru femei MODESTA
  8. Tricou de ciclism LEAF pentru femei
  9. Tricou de ciclism pentru femei CORE
  10. Tricou de ciclism pentru bărbați CORE

III. Nou pentru 2023

ROGELLI lansează noi colecții în fiecare an, precum și îmbunătățește modelele existente. Pentru 2023, marca a pregătit mai multe tricouri de ciclism noi care cu siguranță vor atrage bicicliștii.

Noile modele includ:

  1. Tricou de ciclism pentru bărbați HERO II
  2. Tricou de ciclism pentru bărbați NEBULA
  3. Tricou de ciclism pentru bărbați GROOVE
  4. Tricou de ciclism pentru femei DIAGA
  5. Tricou de ciclism pentru femei LILY
  6. Tricou de ciclism pentru femei Impress II
  7. Tricou de ciclism fără mâneci pentru femei ABBEY
  8. Tricou de ciclism DAWN pentru bărbați
  9. Tricou de ciclism CAMO pentru bărbați
  10. Tricou de ciclism pentru bărbați RUBIK
  11. DISTANCE tricou de ciclism barbatesc
  12. Tricou de ciclism masculin MELANGE
  13. Tricou de ciclism masculin esential
  14. Tricou de ciclism masculin AZTEC

IV. rezumat

Tricouri de ciclism ROGELLI este o alegere excelentă pentru fiecare ciclist care apreciază confortul, funcționalitatea și aspectul atractiv. Marca ROGELLI oferă o selecție largă de tricouri de ciclism din materiale ușoare, aerisite și cu uscare rapidă, ceea ce vă permite să le utilizați confortabil și liber în timpul mersului. Culorile tricourilor ROGELLI sunt foarte dinamice și colorate, ceea ce vă permite să vă evidențiați pe traseu și să vă subliniați stilul individual.

De asemenea, este de remarcat faptul că tricourile ROGELLI sunt disponibile la prețuri accesibile, ceea ce le face foarte competitive pe piață. În același timp, aceste cămăși se caracterizează prin manopera de înaltă calitate, ceea ce le face durabile și rezistente la deteriorare.

Pe lângă o gamă largă de modele pentru bărbați și femei, oferta brandului ROGELLI include si tricouri pentru copii si tricouri de triatlon, alergare și fitness. Gama largă a mărcii ROGELLI vă permite să găsiți tricoul perfect pentru toată lumea, indiferent de nivelul de avansare și de preferințele individuale.

Sfaturi despre cum să alegi cel mai bun tricou de ciclism pentru tine.

Tricou de ciclism este un element cheie al garderobei fiecărui ciclist. În funcție de preferințele individuale și de stilul de mers, puteți alege dintre multe tipuri diferite de tricouri pentru ciclism. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi cel mai bun tricou de ciclism pentru tine.

1.Tricouri de ciclism

Tricourile de ciclism pot fi îmbrăcate sau casual. Tricourile slim fit sunt confecționate din material elastic care îmbrățișează corpul pentru confort și libertate de mișcare. Cămășile largi sunt mai confortabile și oferă libertate deplină de mișcare, dar le puteți folosi ca îmbrăcăminte pentru ciclism pentru naveta cu bicicleta.

2.buzunare

Tricourile de ciclism au, de obicei, trei buzunare pe spate care sunt folosite pentru a depozita elementele esențiale în timpul mersului, cum ar fi batoane energetice, chei, o pompă de bicicletă sau un telefon. Unele tricouri pot avea un singur buzunar la spate cu fermoar sau să nu aibă deloc buzunare.

3.Mâneci

Mânecile tricoului de ciclism pot fi montate sau largi. Tricourile cu mâneci strânse oferă un suport mai bun pentru umeri și îmbunătățesc aerodinamica călătoriei, în timp ce tricourile cu mâneci largi oferă o mai mare libertate de mișcare și o mai bună ventilație.

4.Extractor de jos

Tricou de ciclism ar trebui să aibă o nervură de silicon în partea de jos pentru a menține tricoul la loc și pentru a preveni să se rostogolească în timpul călăriei, unul tricouri de ciclism MTB largi nu vor avea o astfel de bătătură, ceea ce le face mult mai lungi decât cele cu o bătătură.

5.Închidere cu fermoar pe lungime sau scurt

Unele tricouri de ciclism au fermoar pe toată lungimea pentru a se pune și dezlipi ușor și o ventilație suplimentară pe vreme caldă. Alte tricouri au fermoar scurt care vă permite să reglați ventilația, în timp ce unele nu au fermoar deloc.

Deci, ce să alegi până la urmă?

Atunci când alegeți un tricou de ciclism, acordați atenție tăierilor, buzunarelor, mânecilor, coapului de jos și modului de prindere. De asemenea, trebuie să acordați atenție materialelor din care a fost confecționată cămașa, deoarece materialele ușoare, aerisite și cu uscare rapidă sunt preferate atunci când mergeți cu bicicleta, deoarece oferă confort și confort ridicat la utilizare. Este important ca tricoul de ciclism să fie confecționat dintr-un material ușor și aerisit, care să permită scurgerea umezelii și să mențină pielea uscată. Materialul folosit adesea la producerea tricourilor de ciclism este poliesterul, care este foarte durabil și se usucă rapid.

În ceea ce privește croiala tricoului, depinde de preferințele fiecărui ciclist. Unii oameni preferă o croială ajustată care permite o aerodinamică optimă și o performanță mai bună de condus. Alții preferă o potrivire mai lejeră, care permite mai multă libertate de mișcare și confort la plimbările cu bicicleta.

Vezi intreaga oferta Rogelli - tricouri de ciclism >>>>

adauga comentariu

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.