Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
Clar Filtru

Taste pentru biciclete / Seturi de chei pentru biciclete

Merită să știți cum să efectuați reparații și lucrări de întreținere de bază ale bicicletelor pe un vehicul cu două roți. O defecțiune minoră se poate întâmpla oriunde și nu puteți conta întotdeauna pe ajutorul unor persoane mai familiarizate cu mecanica bicicletelor. De asemenea, este o idee bună să aveți întotdeauna la dumneavoastră un de bază set de instrumente pentru biciclete. Unul dintre cele mai importante elemente ale acestuia sunt cheile pentru biciclete care vor facilita deșurubarea și strângerea mai multor componente ale bicicletei.

Un set de chei pentru biciclete include de obicei toate dimensiunile cheilor hexagonale, șurubelnițelor plate și Phillips de care aveți nevoie. De asemenea, poate fi echipat cu elemente suplimentare utile în situații de urgență și lucrări de întreținere, cum ar fi întrerupătorul de lanț sau cheile cu spițe. Fiecare cheie de bicicletă are un scop specific și face mult mai ușoară efectuarea oricăror reparații. Important, seturile de chei sunt, de obicei, compacte, ușor de transportat în formă, astfel încât să poată fi transportate oricând într-o geantă sau geantă.

În sortimentul nostru veți găsi setul perfect de chei pentru o bicicletă, precum și alte accesorii pentru biciclete de înaltă clasă. Oferim doar soluții dovedite, asigurându-ne că toate cheile de bicicletă disponibile și alte produse se disting prin funcționalitate și durabilitate maximă.

Un set de chei pentru biciclete utile în timpul service-ului

Înainte de începerea sezonului, este indicat să vă verificați bicicleta. Nu aveți nevoie de un specialist pentru asta. Puteți face față practic fiecarei neajunsuri pe cont propriu. La urma urmei, știi bine proverbiale tale două roți. Asa ca ai rabdare. Și ai un set de chei de bicicletă gata . Fără ele, eforturile tale ar putea eșua. Cu un set profesional de chei pentru bicicletă la îndemână , vei rezolva rapid toate problemele tehnice. O carcasă funcțională vă va permite să păstrați ordinea între instrumente.

Chei de biciclete usor de folosit

O cheie universală pentru bicicletă trebuie să fie ușor de manevrat. La fel ca orice alt tip de chei de service pentru biciclete. Reparațiile se efectuează în diferite condiții. Odată, te vei confrunta cu defecțiunea în confortul garajului tău. Alteori, vi se pot întâmpla probleme pe drum. Nu este ușor să îndepărtezi un defect atunci când bate un vânt puternic sau plouă cu gheață. În ambele cazuri, vei fi preocupat de timpul tău. Prin urmare, va fi necesar să folosiți ustensile la îndemână. Datorită lor, veți elimina rapid defectele supărătoare. Puteți găsi cu ușurință o cheie universală pentru bicicletă de înaltă calitate pe site-ul nostru web.

Chei de bicicletă robuste și fiabile

O investiție în echipamente solide dă întotdeauna roade. Cheile de bicicletă din materiale rezistente vor dura mulți ani. Cheile hexagonale călite pentru biciclete, supuse la sarcini grele, nu își pierd proprietățile, adică își păstrează forma permițând deșurubarea sau strângerea ușoară. Cheile de bicicletă sub formă de priză se caracterizează și prin longevitate. Acest efect a fost obținut cu ajutorul cromului. Această materie primă previne depunerea ruginii pe piesele de contact. La rândul său, cheia bicicletei pentru blocarea casetei nu ar trebui să fie doar durabilă. Ergonomia este, de asemenea, importantă în cazul lui. Mânerul lung va facilita funcționarea dispozitivului. Mânerul moale nu vă va suprasolicita mâna.

Chei dinamometrice pentru biciclete ideale pentru reparatii de specialitate

Vehiculele moderne cu două roți sunt dotate cu componente avansate din punct de vedere tehnologic. Repararea lor nu este cea mai ușoară. Va trebui să fii precis cu unele locuri de muncă. O cheie dinamometrică pentru bicicletă vă va ajuta să realizați acest lucru . Ca urmare a functionarii acestuia, vei configura corect amortizoare, schimbatoare, tije din carbon sau alte elemente sensibile. Cheile dinamometrice de marcă pentru bicicleta Force sau Topeak sunt fabricate din cele mai bune materiale. Oțelul călit combinat cu o carcasă din aluminiu garantează o rezistență peste medie la deteriorare.

Un set de chei de bicicletă necesar pentru fiecare biciclist

Magazinul Mikesport a pregătit o ofertă satisfăcătoare pentru fiecare biciclist. Puteți găsi produse de încredere de la companii recunoscute. Datorită lor, te vei descurca rapid cu defecțiunile. De asemenea, amintiți-vă că marea majoritate a cheilor de bicicletă sunt produse universale, așa că le puteți folosi pentru a repara alte tipuri de echipamente. Se vor dovedi utile, de exemplu, în întreținerea accesoriilor de schi. Completați-vă arsenalul de reparații cu instrumente de ultimă generație. Vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta noastră.citiți mai departe colaps