Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
Clar Filtru

Petice și găleți pentru biciclete pentru îndepărtarea anvelopelor - salvare pentru anvelope

Un biciclist bun este cel care este pregătit pentru orice eventualitate. Prin urmare, dacă iei o haină de ploaie cu tine pe drum, o sticlă de apă pentru bicicletă cu băutură și provizii, nu trebuie să uitați de gadget-urile care vă vor ajuta în cazul unei avarii neașteptate. În magazinul nostru puteți cumpăra accesorii datorită cărora puteți face față rapid unei probleme destul de frecvente a bicicliștilor: o anvelopă deflată. Vă oferim tot ce aveți nevoie într-o astfel de situație!

Suntem conștienți de cât de mare este o problemă cu o anvelopă de plată. De aceea oferim petice pentru biciclete și manete pentru anvelope . Aceste accesorii sunt concepute astfel încât fiecare biciclist să poată repara vehiculul în cel mai scurt timp posibil și să-și continue călătoria. Puteți cumpăra de la noi o serie de gadget-uri pentru repararea anvelopelor, pe care merită să le aveți cu dvs. atunci când mergeți într-o excursie cu bicicleta.

Petice pentru biciclete, un must-have pentru fiecare ciclist

Indiferent dacă ești ciclist profesionist sau mergi ocazional pe două roți, în weekend, plasturele pentru bicicletă ar trebui să fie mereu în inventarul tău. Astfel de gadget-uri au multe avantaje:

 • Patch-urile sunt mici accesorii pe care le poți pune într-o geantă de bicicletă sau chiar într-un rucsac. Prin urmare, acestea nu vor reprezenta o povară pentru bagajele dumneavoastră.

 • Gadgeturile de reparații vă permit să reparați anvelopele deteriorate cât mai repede posibil. Plasturele pentru camera de aer pentru bicicletă este ușor de utilizat. Trebuie doar să verificați unde se scurge anvelopa și să urmați instrucțiunile. Datorită unei astfel de reparații rapide, puteți continua rapid călătoria întreruptă cu bicicleta.

 • Acestea sunt accesorii ieftine – acesta este unul dintre motivele pentru care nu ar trebui să renunți să le cumperi.

Ce petice pentru anvelope găsiți în magazinul nostru?

Puteți cumpăra plasturi de la mărci renumite de pe piață: incl. Tip Top și FORCE. Oferim atât accesorii unice de reparație, cât și kiturile acestora. Acestea fac posibilă repararea unei anvelope chiar și atunci când este perforată în mai multe locuri.

Noi oferim:

 • petice pe care este atașat lipici;

 • accesorii autoadezive - sunt apreciate pentru cat de usor este cu ajutorul lor fixarea anvelopei;

 • plasturi de diferite dimensiuni;

 • produse plasate în pachete la îndemână, ceea ce le face ușor de transportat.

Ce sunt manetele pentru anvelope pentru biciclete?

Dacă doriți să fiți pregătiți pentru orice circumstanță, luați-vă manetele de demontare a anvelopelor cu dvs. în călătoriile cu bicicleta . Sunt folosite pentru a demonta anvelopele atunci când, de exemplu, se deteriorează. Datorită unor astfel de accesorii, puteți repara rapid și ușor camera de aer atunci când este perforată în timpul traseului.

O găleată cu roată este o investiție bună deoarece:

 • este un gadget de demontare a anvelopelor pe care îl vei putea folosi mulți ani;

 • este mic, ușor și la îndemână, așa că poate încăpea într-un rucsac mic;

 • costă puțin și poate economisi mai mult de o călătorie cu bicicleta.

Găleți pentru scoaterea anvelopelor din oferta magazinului nostru

Puteți cumpăra de la noi manete practice și solide pentru anvelope de bicicletă :

 • din plastic rezistent și metal;

 • ușor, plat și la îndemână;

 • permițând îndepărtarea anvelopelor fără cameră și a anvelopelor montate strâns pe roți;

 • armat cu fibra de sticla.

Luând cu dvs. plasturele de reparații și manetele anvelopei , veți fi pregătit corespunzător pentru fiecare plimbare cu bicicleta. Astfel de accesorii se pot dovedi a merita greutatea lor în aur, în ciuda faptului că achiziția lor este o cheltuială relativ mică.

Truse de reparație - un set de petice pentru anvelope și găleți pentru roți

Astfel de truse conțin toate accesoriile necesare pentru a vă repara anvelopele. Conțin doar petice, dar și lipici și linguri. Aceste accesorii sunt plasate în pachete mici, la îndemână, datorită cărora nu vor ocupa mult spațiu în bagajele dumneavoastră. Avem truse de reparații de la mărci cunoscute: FORCE, Zefal, Expand.

Oferta noastră a fost pregătită pentru toți bicicliștii care parcurg zeci de kilometri pe două roți, și pentru cei care tratează acest sport ca pe un hobby. Prin urmare, indiferent unde mergeți cu bicicleta, alegeți accesorii practice de reparații. Ele se pot dovedi a fi neprețuite atunci când te aștepți mai puțin!citiți mai departe colaps