Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
  • Producător
  • Sortiment
  • Capacitate
  • Condiții
Clar Filtru

Lubrifianți pentru lanțuri de biciclete

O bicicletă este un vehicul care, în ciuda structurii sale relativ simple, necesită îngrijire și întreținere corespunzătoare - acestea asigură întreținerea vehiculului cu două roți într-o stare corespunzătoare, ceea ce se traduce atât prin durabilitatea vehiculului, cât și prin confort și siguranță în timp ce conducere. Unul dintre produsele de bază pe care le puteți folosi pentru a vă menține bicicleta în stare bună este unsoarea pentru biciclete.

Unsoare pentru ciclism - de ce este atât de importantă?

Există multe tipuri de lubrifianți pentru biciclete pe piață care sunt proiectați pentru anumite părți ale vehiculului. Utilizarea lor, deși încă relativ nepopulară, este recomandabilă. Întreținerea corectă și regulată a amortizoarelor lanțului, transmisiei sau bicicletei permite o prelungire semnificativă a duratei de viață a acestora, ceea ce oferă, la rândul său, două beneficii principale - vă permite să reduceți costurile asociate cu necesitatea de a achiziționa piese noi și să creșteți semnificativ siguranța in timp ce conduci.

Lubrifianții și uleiurile pentru biciclete îmbunătățesc ciclismul și fac componentele sale rezistente la condiții dificile de mers. Lanțurile și amortizoarele uleiate în mod regulat și corespunzător vor face față nu numai vara, ci și în timpul călătoriilor de iarnă la temperaturi scăzute. Lubrifianții protejează, de asemenea, piesele individuale ale bicicletei împotriva coroziunii, care este deosebit de periculoasă pentru ele.

Unsori si uleiuri pentru biciclete

În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de diferite tipuri de lubrifianți pentru ciclism. Printre acestea se numără atât produse profesionale, speciale, precum unsoare pentru rulmenți de biciclete, unsoare pentru lanțuri de biciclete, cât și unsori universale. Veți găsi, de asemenea, lubrifianți și uleiuri de frână, uleiuri pentru lanțuri, lubrifianți pentru amortizoare de biciclete și unsoare siliconică pentru diferite părți ale vehiculului.

Lubrifianții pentru biciclete sunt disponibili atât în pachete mici, cât și în containere mari - datorită acestui lucru, puteți ajusta cu ușurință produsul selectat la nevoile dumneavoastră. Pachetele mari de lubrifianți sunt cele mai bune pentru întreținerea periodică completă a bicicletelor; pachete mai mici, compacte, merită să le luați pentru călătorii mai lungi pentru a preveni, dacă este necesar, eventualele crize sau alte defecte ale vehiculului.

Alegeți orice formă

Lubrifianții pentru biciclete pe care îi găsiți în magazinul nostru sunt disponibili în pachete echipate cu atomizoare, pompe sau spray-uri convenabile. În plus, veți găsi accesorii practice precum un pistol de unsoare sau un pistol de unsoare. Datorită acestora, puteți aplica un strat adecvat de unsoare pe partea selectată a bicicletei mult mai rapid și mai eficient, fără a fi nevoie să vă murdăriți mâinile.

Ai grijă de mașina ta!

Amintiți-vă că pentru a vă putea bucura de o călătorie plăcută și sigură, este necesară întreținerea și îngrijirea adecvată a vehiculului. O gamă largă de diferite tipuri de lubrifianți și uleiuri pentru biciclete vă va permite să aveți grijă profesional și eficient de starea și viața mașinii dumneavoastră cu două roți. Impregnanțele profesionale disponibile în sortimentul nostru vă vor ajuta, de asemenea, să creșteți eficiența, performanța și estetica bicicletei dumneavoastră! Cunoaște oferta noastră și alege cei mai buni lubrifianți și uleiuri pentru biciclete pentru vehiculul tău!citiți mai departe colaps