GIRO cască de bicicletă full face DISCIPLE INTEGRATED MIPS matte glacier dazzle GR-7087559

Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >

Descriere

Descriere


Disciple MIPS are multe caracteristici, cum ar fi tehnologia MIPS, ventilație excelentă prin cele 14 orificii de aerisire și un suport pentru camera P.O.V. pe care îl vei aprecia la coborâri. Disciple MIPS este construit pentru a îndeplini standardele DH, precum și pentru freeride, downhill și enduro. Casca Disciple MIPS® are o cochilie din fibră de sticlă, căptușeală interioară moale și deschideri ventilate pe frunte pentru confort. Între timp, căptușeala din nitril de vinil de-a lungul liniei maxilarului contribuie la gestionarea impactului în această zonă critică, iar un suport pentru camera P.O.V. și buzunarele pentru difuzoare încorporate vă permit să vă conectați audio și video. De asemenea, dispune de MIPS® pentru a redirecționa energia de impact, ceea ce poate oferi o protecție mai bună pentru anumite impacturi. Per total, aceasta este o opțiune impresionantă pentru noua eră a ciclismului.

  • Ventilație: Canal intern, ventilație direcționată pe frunte, 14 orificii de aerisire
  • Certificări: Bicicleta CPSC, ASTM-1952 DH
  • Construcție: finisaj cu garnitură turnată prin injecție personalizată
  • Dimensiuni: XS:51-53cm, S: 54-56cm, M: 57-59cm, L: 60-63cm

Tehnologii:

  • MIPS - Toate căștile Giro sunt concepute pentru a reduce cât mai multă energie posibil, respectând și depășind în același timp standardele stricte de siguranță. Scopul căștilor Giro echipate cu MIPS este de a reduce forțele de rotație. Giro consideră că căștile echipate cu această tehnologie pot reduce forța de rotație care poate fi transmisă la creierul pilotului în cazul anumitor impacturi.
  • Nitrilul de vinil (VN) - este un material moale și flexibil cu proprietăți excepționale de manevrare la impact. Spre deosebire de spumele de polistiren expandat (EPS), ale căror performanțe scad cu fiecare impact succesiv, VN se poate recupera pentru a absorbi continuu energia mai mult de un singur impact, dacă este utilizat în mod corespunzător.
  • Suport pentru camera P.O.V. - sistemul nostru integrat de montare a camerei POV este sigur și foarte ușor de utilizat, permițându-vă să vă poziționați instantaneu camera POV pentru filmare sau să o extindeți și să o retrageți rapid.

DESPRE SISTEMUL MIPS:

https://mipsprotection.com/

  • MIPS - Multi-Directional Impact Protection System - Acesta este un sistem care separă casca de cămașa de căptușeala interioară cu un strat suplimentar special plasat pe atașamente elastice. Pe scurt, pare a fi un strat suplimentar subțire și destul de moale de plastic în interiorul căștii, care "alunecă" ușor. De el sunt atașați bureții interiori. Acest sistem asigură reducerea forțelor care acționează asupra creierului biciclistului în timpul unei căderi. MIPS ar trebui să protejeze nu numai împotriva impacturilor verticale, ci și a celor oblice, care se presupune că sunt cele mai periculoase pentru cap, chiar și cu o cască. În câteva milisecunde de la impact, carcasa MIPS se deplasează câțiva milimetri. Sistemul pare destul de discret, dar datorită acestuia, în timpul unei căzături, casca se va deplasa cât mai puțin pe cap, suportând întregul impact.

Specificații tehnice:

Sortiment: Cască de bicicletă
Sex: Unisex
Culoare:
  • gri
  • Turcoaz
Garantia produsului 24 luni
Sistem MIPS: Da

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.