GIRO cască de bicicletă pentru copii/junioare scamp mips bright pink pearl GR-7102464

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 06.09.2021

Descriere

Descriere

Scamp mips® este plină de caracteristici uimitoare, inclusiv unele dintre aceleași elemente care se găsesc în cele mai bune căști pentru adulți, toate într-un pachet mai mic, conceput pentru a se potrivi copilului dumneavoastră.
Sistemul de ajustare Roc Loc Jr. cu cataramă anti-înțepături oferă o modalitate ușoară de a ajusta rapid și sigur casca copilului dumneavoastră. Cu o gamă largă de dimensiuni, copilul dvs. poate folosi această cască pe măsură ce crește, de la bicicletele de echilibru la bicicletele de antrenament. Designul căștii a fost inspirat de căștile Montaro MIPS® / Montara MIPS® pentru adulți și, din moment ce Scamp este disponibilă într-o varietate de culori și modele prietenoase pentru copii, lăsați-l pe copilul dvs. să își aleagă preferatul, astfel încât să fie încântat să o poarte la fiecare plimbare. Scamp MIPS® dispune, de asemenea, de un sistem de protecție împotriva impactului omnidirecțional, care credem că poate redirecționa energia și poate oferi mai multă protecție pentru anumite impacturi.

Specificații:

  • Echipat cu MIPS - pentru a redirecționa energia de impact, oferind mai multă protecție în anumite tipuri de impacturi.
  • Caz: carcasă din policarbonat
  • Numărul de orificii de aerisire: 8

Specificații tehnice:

Sortiment: Cască de bicicletă
Sex: Junior
Culoare: Roz
Garantia produsului 24 luni
Sistem MIPS: Da

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.