Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
  • Producător
  • Sortiment
  • Mărimea
  • Culoare
  • Material
Clar Filtru

Șapcă pentru cască de schi

Șapca pentru cască de schi disponibilă în magazinul MikeSPORT funcționează bine pentru schi în toate condițiile. Oferim produse de la mărci cunoscute atât pentru amatori, cât și pentru sportivii de competiție.

Căciulile de schi protejează eficient capul împotriva temperaturilor scăzute și a vântului. Capacele de bună calitate, eficiente sunt confecționate dintr-o țesătură care asigură o circulație adecvată a aerului și previne supraîncălzirea. Materialul flexibil se adapteaza la forma capului si ofera confort termic.

Căciuli de schi izolate pentru femei

Căciulile de schi pentru femei sunt una dintre modalitățile eficiente de a-ți proteja capul de frig. Bonita simplă unisex (damă și bărbați) este caldă datorită amestecului de fibre moderne, finisajului elastic al țesăturii și potrivirii perfecte. Acest tip de accesorii pentru cap este potrivit pentru toate activitățile sportive în aer liber iarna. Ca șapcă de cască, este perfect pentru schi sau săniuș cu copiii.

Căciulă de schi softshell pentru bărbați

Căciula de schi caldă pentru bărbați de sub casca de schi este confecționată dintr-o combinație de softshell flexibil (frunte și urechi) și material aerisit și cald (top și spate). Panourile softshell rezistente la vant ofera o protectie foarte buna impotriva vantului si frigului. Șapca se potrivește perfect pe cap și protejează urechile. În plus, este izolat cu lână la interior. Dimensiunea universală și cusăturile plate o fac perfectă pentru o cască de schi sau snowboard.

Căciuli de schi pentru copii

Căciulile de schi Viking Runway au dimensiuni universale și se potrivesc perfect la cap. Țesătura subțire flexibilă se potrivește perfect cu forma capului și nu provoacă frecare. Este o propunere excelentă pentru o cască de schi și snowboard. Capacele sunt plăcute la atingere și au un logo reflectorizant și o buclă pe vârf pentru îndepărtarea ușoară.

Palarii de schi pentru copii si adulti confectionate dintr-o combinatie de poliester si elastan confera materialului o flexibilitate perfecta si revin rapid la forma initiala. Datorită acestui lucru, o tăietură universală se potrivește oricărei mărimi de cap.

citiți mai departe colaps