Reguli de promovare:

 1. Promoția este valabilă până vineri 30.12.2022 ora 9:00.
 2. Promoția se aplică numai produselor al căror statut de disponibilitate este: Expediere în termen de 1 zi lucrătoare, alte produse nu sunt incluse în promoție.
 3. Informațiile privind starea de disponibilitate a unui produs sunt vizibile, printre altele, în fișa produsului, deasupra prețului acestuia, și se pot modifica în funcție de dimensiunea selectată și de numărul de bucăți care urmează să fie adăugate în coș.
 4. Valoarea minimă a coșului este de 230 RON, valoarea coșului include doar produsele din punct. 2, alte produse cu alt statut decât cel descris la punctul. 2, nu va fi luată în considerare.
 5. După adăugarea produselor descrise la punctul. 2 pentru o valoare totală de cel puțin 230 RON, introduceți codul de reducere: END2022, apoi se va calcula reducerea de 15%.
 6. Alte produse din coșul de cumpărături nu sunt incluse în promoție.
 7. Promoția nu include produsele din vânzarea la pachet descrise aici https://www.mikesport.ro/kaymaq-winter-7 și seturi (produse care sunt o combinație de mai multe produse diferite care pot fi achiziționate separat pe site-ul magazinului).
 8. Reducerea este calculată la prețul curent afișat pe fișa produsului.

LIVRARE GRATUITĂ

 1. Informații privind condițiile de livrare gratuită pot fi găsite la https://www.mikesport.ro/costuri-de-livrare.html .
 2. Valoarea minimă a comenzii include TOATE produsele din coșul de cumpărături.
 3. Opțiunea de plată la livrare este întotdeauna taxată cu 7 RON, indiferent de metoda de livrare și de valoarea comenzii.