Magazinul online de sport MikeSport este locul perfect pentru cei care iubesc un stil de viață activ și competiția sportivă. Ne motivăm să depășim barierele și să obținem rezultate din ce în ce mai bune în spiritul fair-play-ului. Cel mai bun magazin pentru bicicliști și alergători oferă o selecție largă de produse concepute pentru fiecare tip de antrenament. Oferim cea mai buna protectie impotriva soarelui, vantului, ploii si frigului atat celor care isi incep aventura prin sport, cat si jucatorilor care antreneaza o anumita disciplina. Nu există vreme rea să faci sport dacă ai hainele potrivite și în formă.

Mergi pe bicicletă, alergi sau poate mergi la schi? Ai grijă de confortul tău termic. Imbracamintea sport pentru profesionisti, accesoriile si incaltamintea de cea mai inalta calitate sunt semnele distinctive ale magazinului online de sport MikeSport.

Cumpărați bicicliști, alergători și mai multe

haine pentru ciclism, pantofii pentru biciclete și accesoriile pentru biciclete reprezintă cea mai mare parte a sortimentului unui magazin online de sport. Cu toate acestea, oferim și o gamă largă de produse pentru alergare, schi și alte activități în aer liber.

nostru online de sport oferă doar îmbrăcăminte funcțională, produsă cu ajutorul tehnologiilor moderne. Vizitând magazinul nostru de îmbrăcăminte sport, poți fi sigur că vei primi haine sport din materiale care asigură confortul utilizării. Stilurile și culorile la modă vă vor face să vă remarcați în peloton cu un aspect elegant și o pregătire excelentă.

Alege-ți ținuta de bicicletă, de jogging sau de sală de la mărci cunoscute în magazinul online de sport MikeSport.ro. Fără griji - oferim doar modele de îmbrăcăminte sport de cea mai bună calitate și dovedite pentru profesioniști și amatori, pentru care nu veți plăti în exces. Alege ochelari de ciclism sau ochelari de schi și actualizează-ți ținuta pentru sezonul curent.

Magazin online de sport pentru a solicita mai mult

Gama magazinului nostru online de sport include:

  • îmbrăcăminte,
  • pantofi de ciclism,
  • căști,
  • ochelari
  • blocuri și Pedale SPD
  • mănuși de ciclism și alte accesorii pentru bicicliști,
  • haine de alergare,
  • pantofi sport
  • accesorii de alergare,
  • ochelari de schi și multe altele.

Fiind cel mai bun magazin online pentru cicliști, alergători și tot felul de sportivi, oferim produse de la producători de sport renumiți, precum: Kaymaq, Rogelli, Craft, DEKO, Giro, 100%, Fizik, Bell, Viking, FLR, Chiba, Ortlieb. , Topeak, Uvex și Alpina. Extindem gama cu noi mărci pentru a răspunde nevoilor actuale ale pieței de sport și mode. De asemenea, ne asigurăm că selecția de îmbrăcăminte sportivă de sezon pentru profesioniști și amatori este adaptată cerințelor actuale ale sportivilor. Bicicliștii, alergătorii și schiorii vor găsi îmbrăcăminte sportivă care să răspundă nevoilor lor individuale în orice perioadă a anului.

Sport pentru profesioniști și amatori

Îmbrăcămintea sport de la MikeSport oferă confort și siguranță absolut în timpul sportului și activităților în aer liber. Îmbrăcămintea dedicată sportivilor este, de asemenea, cea mai bună protecție împotriva rănilor și a consecințelor rănilor periculoase. Orice indispoziție exclude de la antrenament. Este greu să revii în formă după o pauză lungă și să ajungi din urmă cu rezultatele.

Tricourile și șosetele termice sunt cel mai bine protejate împotriva frigului - vântului și înghețului. Un magazin de biciclete cu îmbrăcăminte sport pentru femei, bărbați și juniori este cel mai bun loc pentru a-ți face aprovizionarea cu un set de lenjerie caldă de iarnă.

O gamă largă de produse termoactive vă permite să practicați sport în mod confortabil în sezonul de toamnă și iarnă. Produsele din fibre moderne sunt folosite de bicicliști, alergători și schiori care practică sporturi de amatori și de competiție. Funcționalitatea țesăturii și o potrivire bună la forma corpului sunt ceea ce contează.

Marca poloneză de îmbrăcăminte pentru ciclism în magazinul de sport MikeSport

Pe baza experiențelor și nevoilor clienților noștri, am creat propria noastră marcă de îmbrăcăminte sportivă, complet poloneză - KAYMAQ. Tricouri de ciclism cu modele unice, pantaloni și Pantalonii scurti și hanoracele de ciclism alcătuiesc colecția extinsă oferită de magazinul online MikeSport pentru bicicliști. O mare parte din hainele sportive KATMAQ sunt cusute în Europa.

Seturile, un hanorac și un tricou de ciclism cu sigla KAYMAQ sunt modele unice pentru bicicliștii care doresc să-și pună în valoare stilul individual. Grafica originală merge mână în mână cu funcționalitatea și o croială perfectă, anatomică. Țesătură elastică de înaltă calitate urmează forma corpului. Materialul, usor izolat la interior, asigura o izolare termica adecvata, se usuca rapid, iar datorita flexibilitatii iti ofera deplina libertate de miscare. Original Îmbrăcămintea pentru ciclism KAYMAQ (de exemplu, liniile DARK FOLK, PARROT, DESIGN M51) se disting prin grafica lor unică. Aceasta este una dintre cele mai interesante oferte ale unui magazin de îmbrăcăminte sport pentru femei și bărbați. Datorită designului modern , MIkeSport lasă cu mult în urmă alte magazine de biciclete.

Magazin de ciclism MikeSport - funcțional, modern și stilat

Oferta de îmbrăcăminte compresie, tricouri, jachete, pantaloni și costume de alergare este plină de soluții moderne și modele interesante. Ce altceva mai distinge magazinul nostru de biciclete? Cu siguranță, acestea sunt prețuri atractive, termene de livrare rapide și o selecție largă a celor mai la modă colecții.

Produsele din magazinul de sport MikeSport sunt sortate după sport, descrise în detaliu și prezentate pe modele. Profită de funcțiile de filtrare de pe site care fac cumpărăturile mai ușoare și economisesc timp. Suplimentăm în mod constant oferta noastră cu cele mai noi modă. Merită să vizitați magazinul MikeSport.ro și să verificați tendințele în moda sportivă.

Începeți antrenamentul azi! O gamă largă de îmbrăcăminte sport, încălțăminte și accesorii vă așteaptă mutarea în magazinul de sport MikeSport.