Filtru
× Filtru
Filtru
 • Categorie (Copii)
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Buzunar
 • Lungimea manecii
 • Extractor
 • Tăiere
 • Lungimea fermoarului
 • Material de conducere
Clar Filtru

Tricouri de ciclism pentru copii - haine pentru cicliști tineri

Copilul tău este pasionat de două roți? Sau poate copilul tău tocmai a început o aventură cu bicicleta? Acesta este cel mai bun moment pentru a-i pune împreună un costum de ciclism profesionist. In magazinul nostru vei gasi tricouri de ciclism pentru copii care iti vor fermeca copilul. Îmbrăcămintea pentru tinerii bicicliști pe care le oferim este confortabilă și foarte colorată - niciun mic biciclist nu va trece indiferent.

Cunoaște-ne gama, te rog viitorului campion la două roți și alege-i un tricou profesionist de ciclism pentru copii!

Tricouri de ciclism pentru copii - prin ce se remarcă?

Îmbrăcămintea de ciclism pentru cicliști tineri este la fel de rafinată ca și cea folosită de profesioniști. Producători care proiectează pantaloni scurți pentru cicliști i jachete pentru biciclisti , incearca sa ofere micilor sportivi un confort maxim. Prin urmare , tricourile de ciclism pentru copii :

 • sunt realizate din țesături special selectate

Fiecare dintre tricourile de ciclism pentru copii pe care le oferim a fost realizat din materiale termoactive care elimina rapid transpirația, astfel încât va rămâne uscat chiar și atunci când parcurgeți cel mai lung traseu. În plus, aceste țesături se usucă rapid după spălare și asigură o ventilație optimă a pielii pentru cicliștii tineri.

 • au detalii care le sporesc funcționalitatea

Pentru micii bicicliști, oferim tricouri cu buzunare practice - perfecte pentru depozitarea obiectelor mici care pot fi utile pe drum . În plus, au panouri din spate extinse pentru a menține spatele acoperit, în ciuda faptului că au o poziție joasă, înclinată în spatele volanului;

 • trăsătura distinctivă este o croială adaptată figurii tinerilor bicicliști

tricouri sunt în mare parte haine confecționate din țesături elastice, astfel încât aderă de corp, nu restricționează mișcarea și nu interferează cu ciclismul.

Ce tricouri de biciclete pentru copii gasesti in oferta magazinului nostru?

Cunoaștem diferitele gusturi ale juniorilor și cât de important este confortul pentru ei în timp ce călătoresc kilometri cu un vehicul cu două roți. Având în vedere nevoile tinerilor bicicliști, ne-am asigurat ca oferta noastră să fie cât mai largă și variată.

Tricou de ciclism pentru copii cu maneci lungi sau scurte

Vei gasi un tricou de bicicleta pentru juniori pentru plimbari de vara pe doua roti si unul care va merge bine iarna si toamna. Oferim haine cu mâneci scurte și lungi, precum și cu guler ridicat . Unele se deschid pe toata lungimea, altele au fermoar care se termina la gat, la nivelul pieptului.

In plus, pe langa tricourile asortate pentru copii, le vei gasi si pe cele cu o croiala casual. Datorită acestui lucru, puteți alege cu ușurință exact hainele care vor atrage tânărul adept al ciclismului.

Cămăși pentru biciclete pentru copii Kaymaq - îmbrăcăminte pe care orice mic pasionat de pedalat o va îndrăgi

Dacă vrei să faci pe plac unui junior, alege pentru el tricoul Kaymaq atrăgător și foarte colorat. Aceste haine au o grafică interesantă care va atrage atât băieții, cât și fetele. Tricourile pentru copii sunt decorate cu imprimeuri sub formă de dinozauri colorați, dulciuri, pisoi și alte animale. Datorită unor astfel de îmbrăcăminte pentru ciclism, călătoriile tale vor fi și mai distractive!

Tricou de ciclism pentru juniori de marcă

Nu face compromisuri la calitate și alege îmbrăcăminte de ciclism pentru copilul tău de la producători de renume. Aici vei gasi tricouri de biciclete pentru copii Rogelli , Force si Kaymaq - acestea sunt marci care sunt apreciate de ciclistii profesionisti.

De ce merită să alegi un tricou de ciclism pentru copii din oferta noastră?

Tricourile pentru copii de înaltă calitate pentru bicicleta Force , Kaymaq sau Rogelli sunt haine perfect concepute și realizate cu grijă pe care le poți cumpăra de la noi la un preț atractiv. Oferim haine într-o gamă largă de culori și mărimi - veți găsi haine pentru copii mici și adolescenți.

Vrei să-ți încurajezi copilul să facă excursii cu bicicleta și să-i oferi cel mai mare confort posibil pe traseu? Copilul tău este pasionat de două roți? Atunci alege un tricou colorat confortabil pentru el!citiți mai departe colaps