Ulei pentru lanțuri WINX pentru condiții variabile VARIABLEX 100 ml

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 26.05.2024

Descriere

Descriere

Ulei pentru lanțuri de biciclete pentru condiții în schimbare - VARIABLEX DRY/WET LUBE

Ulei care corespunde așteptărilor tale

Formula noastră VARIABLEX DRY/WET LUBE este o combinație dintre cele mai recente progrese tehnologice și pasiunea pentru sport. Compus cu atenție la fiecare detaliu, acest ulei are o capacitate excelentă de a curăța, proteja și străluci componentele sistemului de antrenare.

Oferă protecție completă împotriva coroziunii

Indiferent de condițiile meteorologice în schimbare, VARIABLEX DRY/WET LUBE acționează ca un scut, protejând elementele metalice de efectele adverse ale umidității și coroziunii. Formula sa inovatoare creează un strat protector care păstrează integritatea fiecărei verigi.

Eficiență în diverse condiții

Ceea ce face ca VARIABLEX DRY/WET LUBE să fie unic este versatilitatea sa. Nu este doar un ulei atât pentru condiții uscate, cât și pentru cele umede. Datorită acestui fapt, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbarea condițiilor meteorologice - mașina dvs. va funcționa întotdeauna eficient și eficient.

Aduceți finețea și liniștea înapoi la bicicleta dvs

Folosind uleiul VARIABLEX, veți experimenta nu numai protecție și durabilitate, ci și performanță îmbunătățită. Lanțul dvs. va funcționa lin și silențios, iar schimbarea vitezelor va fi lină și fără probleme. Reducerea frecării și a zgomotului promite confort la fiecare călătorie.

Aplicare simplă, efecte grozave

  1. Îndepărtați grăsimea veche - Pentru rezultate optime, curățați lanțul de grăsime veche. În acest scop, vă recomandăm E-wash sau S-Wash by Winx.
  2. Aplicarea precisa a produsului- Uleiul este livrat cu un picurător atașat, datorită căruia puteți aplica uleiul cu precizie pe fiecare verigă a lanțului.
  3. Așteptați și așteptațij - Lăsați uleiul să se absoarbă câteva secunde, apoi ștergeți ușor orice exces cu o cârpă uscată.

Specificații tehnice:

Sortiment: Uleiurile
Capacitate: 100 ml
Condiții: Uscat și umed
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.