Ciclismul este una dintre formele preferate de activitate fizică pentru mulți polonezi. Vine un moment în viața fiecărui biciclist când decide să investească în achiziționarea de haine profesionale. Verifică ce trebuie să cumperi!

Ciclismul este una dintre formele preferate de activitate fizică pentru mulți polonezi. Vine un moment în viața fiecărui biciclist când decide să investească în achiziționarea de haine profesionale. îmbrăcăminte pentru ciclism Se deosebește în multe privințe de hainele de zi cu zi, iar achiziția lui afectează pozitiv confortul mersului cu bicicleta, făcându-l mai plăcut și mai confortabil.

 


Ce îmbrăcăminte termoactivă pentru ciclism?


Îmbrăcăminte termoactivă este un grup special de produse care îndeplinesc o dublă funcție. În primul rând, acestea sunt concepute pentru a drena eficient transpirația de pe piele și pentru a împiedica hainele să fie neplăcut umede în timpul exercițiilor fizice. În al doilea rând, îmbrăcămintea termoactivă pentru ciclism susține procesele de termoreglare ale corpului, sporind confortul și bunăstarea în timpul utilizării acestuia. 

Lenjerie termoactivă este, prin urmare, unul dintre acele lucruri în care merită cu siguranță să investești dacă ești serios în ceea ce privește hobby-ul tău de ciclism.

Îmbrăcămintea de ciclism termoactivă realizată și selectată corespunzător ar trebui să se potrivească strâns pe corp. Doar astfel putem garanta că umezeala va fi drenată în mod corect, iar hainele își vor îndeplini funcția în mod corespunzător. Atunci când alegeți îmbrăcăminte pentru ciclism, merită să acordați atenție și cusăturilor - acestea ar trebui să fie făcute astfel încât să nu frece pielea și să nu provoace bataturi.

 


Îmbrăcăminte de ciclism pentru primăvară și vară. În ce articole vestimentare merită să investești?


Îmbrăcămintea de ciclism pentru vară și primăvară ar trebui să fie în primul rând ușoară și aerisită. În lunile calde și chiar fierbinți ale anului, merită să pariezi transpirație cu bicicleta și poartă-l cămașă termoactivăcare se va ocupa de reglarea temperaturii corpului și de scurgerea transpirației de pe piele.

Urmăriri

Pentru călărie în zilele însorite, merită să alegi tricouri deschise la culoare cu protecție UPFcare va proteja împotriva expunerii excesive la radiațiile solare. Tricoul trebuie să fie confecționat din material de bună calitate, respirabil, care va ajuta la menținerea temperaturii corecte a corpului și va proteja corpul de supraîncălzire.

tricouri de ciclism

Un alt element important al ținutei unui ciclist de vară sunt pantaloni scurți de ciclism. Vara și în zilele calde de primăvară, pantalonii scurti sau scurti sunt cei mai buni pantaloni scurți de ciclism. Dacă intenționați să petreceți mult timp pe bicicletă, investiți în pantaloni scurți bine ajustați, cu bretele care nu vor aluneca și nu se vor mișca în timpul mersului. Dacă, în schimb, suntem iubitori ai călăriei performante, să alegem pantaloni scurți din materiale durabile, rezistente la deteriorare, care vor funcționa bine în condiții dificile.

ȘORTURI ȘI ȘORTURI DE CICLISME


Îmbrăcăminte de ciclism pentru toamnă și iarnă, adică straturile necesare de haine


Îmbrăcămintea de ciclism pentru iarnă și toamnă ar trebui să fie mai presus de orice caldă - pe vreme rece, cel mai bine este să te îmbraci pentru așa-numitul. ceapă. Desigur, alegem numărul de straturi în funcție de vreme, temperatură și propria bunăstare. Este mai bine să puneți câteva straturi mai ușoare, iar în timpul activității, să le scoateți pe cele inutile și să le ascundeți într-un rucsac, decât pe cele mai puțin groase și să vă plângeți de căldură excesivă. Stratul de jos ar trebui să fie un tricou termoactiv cu mâneci lungi și să se odihnească pe el bluza cel geaca de ciclism adaptat corespunzător sezonului și condițiilor meteo. Atât hanoracul, cât și jacheta trebuie să aibă un guler ridicat pentru a proteja gâtul de frig.

JACHETE SI JACHETE CICLISTI

Ca acoperire și protecție pentru picioare, ar trebui să alegeți pantalonii - cei izolați vor funcționa bine iarna Pantaloni care va fi bun pentru zilele reci. Pe de altă parte, pantalonii cu panouri suplimentare antivânt (în partea din față) sunt perfecti pentru zilele de iarnă - când temperatura scade sub + 10 C.

PANTALONI DE CICLISME

Apărătoare pentru încălțăminte de ciclism

De asemenea, merită folosit când conduceți iarna mănuși cu degete lungi care vă va proteja degetele de degerături și pălării sau cagoule. În timpul iernii, merită să investiți și în achiziționarea de produse de bună calitate, șosete mai lungi, de preferință din lână merinos sau fibre artificiale.

MĂNUȘI DE IARNA, PISICI, împachetări și șosete pentru ciclism de iarnă



adauga comentariu

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.